4.0

Hayelleriniz

önce - diğer kategorisine SSTD ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bence hayal kurmak çok güzel bir şey bir insanın hayalleri olmasıda çok güzel vs...

paylaş - şikayet
5

Şarkodaki gibi hayaller Paris hayatlar vasat ya da hayaller Muş hwekesin hayaller vardır. Kşmşmşzin gerçek olur kimşmşzn olmaz. Bazısı güneşi hedefler eline sadrcr yıldızlar geçer. Ama hiç.bir hayal bedel ödenmeden elde edilmiyor.

4

Doğru dürüst hayallerimizi gerçekleştiremedim, hatta hiç gerçekleştiremedim desem yeridir. İnsanlarin çoğunun pek olumlu bakmadığı bu durum genel manada her devirde aynıdır. Hep hayal kurup, hayal kırıklığı yaşarız. İnşallah herkes iyi ve mutlu olabilecek refah seviyesine ulaşır ve hayllerinin gerçekleşmesini seyreder.

3

Asker olup vatana millete yardım etmek ve tabiki kariyer sahibi olmak inşallah

Hayelleriniz
4

Hayaller ve hayatlar herkes hayal kurar ama gerçekleştiremez malesef olmuyor her istediğimiz bazen . Ama hayal kurmak güzel şeydir umut olması insanı hayata bağlar.

3

Hayaller bir insanı insan yapan en büyük şeylerden biridir. Çünkü hayalleri olmayan bir insan boş bir insandır. Hayaller bizlere daha iyi bir insan olma fırsatı sunar. ve hayalleri olan bir insan hayata daha büyük bir umut ile bakan ve kendine devam etme gücü bulan insanlardır

4

Hayaller, insanın gelecekte olmak istediği, yaşamak istediği şeylerdir. Ama bazen hayaller sınırını aşar ve insan kendisini başka bir gezegende insan olmayan yaratıklarla bile hayal edebilir. Bana göre hayal etmek dünyanın en güzel şeyidir. Aksi halde hayat çekilmez bir yer olurdu.

5

Hayalimdeki yani istediğim şey şudur güzel bir ufak bir kasabada ahşaptan Bir evim olması ve bir sürü hayvanların olmasını tarımla ilgim olduğu için böyle şeyler istiyorum ufak bir traktör ve yemyeşil bir alanın sahibi olması isterdim

Hayelleriniz ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.