4.3

Anestezi.

önce - diğer kategorisine Gülkurusu ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Anestezi amrliyat esnasinda bayıltmak için hastaya ilac verilmesidir.İnsanlığın faydasına olan önemli bi buluştur .Ama smeliyattan sonra ilk saatlerde ağızdaki acılık dehşet verici oluyor.

5

Anestezi sağlık sektöründe hastanın geçireceği operasyon öncesi bayıltmak amacıyla verilen bir ilaç ya da sistem diyebilirim..

3

Doktorlarin ameliyat sirasinda ugrasmak istemedigi ameliyattaki hemsire diyebilirim :)

4

amaliyat esnasında nöron beyinin ölüme doru gittini düşünerek beyinsel dalgaların cennet veya cehennem e gidicekken uyanıldığında hiçbirşey hatırlanmayan andır normalde daha çok açıklardımda beyin cerrahlarının bildiği birşeydir bilimsel bir teoriyken kanıtlanmış ve bilinmiş bir bilgidir birde anestezi sonrasında uyanık kalıp ameliyatdaki acıyı hissetmenin sebebi nöron beynin ölü olmadını bildiğindendir yani birnevi beynin dalgalar boyutuna ayrılmaz cennet cehennem daha çoğu için takip edin

5

Anestezi büyük ya da küçük ameliyat geçirecek insanlara ameliyat sırasında acı çekmemeleri için verilen bir ilaçtır. kişinin bilincine kaybetmesinin ve olacak olan olayları hissetmesini sağlar. Anestezi bulunduğundan bu yana birçok farklı anlanda kullanılmıştır. Çok büyük bir buluştur.

4

Anestezi, ameliyat yapılacağı zaman hastaya acı hissetmemesi için verilen bir çeşit kimyasaldır. Anestezi sayesinde ameliyat olan hastalar herhangi bir acı hissetmezler. Ama anestezinin zararları da olabilir.

Anestezi. ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.