4.2

Kiracılık

önce - diğer kategorisine Fernandobononcini ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kiracılık hele de bu devirde ğlkete 4 milyon Suriyeli gelip de kira fiyatlarının yükselttikten sonra kiracı olmak zor bir şeydir. Allah kiracı olanın yar ve yardımcısı olsun çok zor bu devirde hele de bu suni kriz yqrwtulmayq çalışıldığı dönemde.

4

bir evi ya da iş yerini komple satın almak yerine aylık haftalık ya da günlük olarak orada bulunduğu süre kadar para vermeye kira ödemek denir. Kira ödemek genelde kişinin zararına olur. Ev alacak gücü olmayan insanlar genelde kirada oturur. Keşke şartları daha iyi olsaydı da herkes evini kendi alabilseydi.

3

Kiracılık, kendilerine ait bir evi olmayan insanların başkalarına ait evlerde aylık belli bir miktar ödeyerek oturmasına denir. Günümüzde kira fiyatları oldukça artmıştır ve alınan maaşın büyük bir kısmı kiraya gider. Özellikle İstanbul gibi gelişmiş şehirlerde kira fiyatları tavandır.

5

Aslında kiracılık demek bir aylığına ücret verip bir barınakta Yani bir çatılı bir yerde kalmaya Yani bir hatta bir yaşamımızı sürdürmek demektir Ay ay para ödeyerek evde oturmamız Ave yaşantımızı sürdürmemiz e devam eden bir terimdir

Kiracılık ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.