4.6

Ahmetesor grupları

önce - websitesi kategorisine Gürcan ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ahmetesor. com da her kullanıcının grup kurma hak ve yetkisi vardır. Gruplarda yapılan paylaşımlar kazanç da sağlar. Ancak bir grup kurup aktif şekilde götürebilmek çok kolay değildir. Başarılı gruplar vardır ama sürekli emek ister.

5

Ahmetesor grupları kimisi hoş kimi boş yani inaktif olan fruplardar. En güzelleri AP ve Kazanç ile Ahmetesor idi eskiden ama yeni.üyeler bayantalan etti orayı. Şu an en kqzançlısı her g bir.kişiyi zengin ediyoruz grubu.

3

Ahmetesor sitesinde birçok farklı grup bulunmaktadır. Bu sitelerde insanlar çeşitli amaçlarla yardımlaşıp birbirlerine destek olmaya çalışıyorlar. Her gün bir kişiyi zengin ediyoruz grubu diğer tüm gruplardan daha aktif. Birçok insan bu gruba katıldı şuan 100'den fazla kişi grupta aktif bir şekilde paylaşım yapıp birbirlerine destek oluyor.

5

Ahmetesor sitesinde bazı üyeler grup kurup, o yerlerde o gruba katılan Kişiler birbiriyle yardımlaşıyor. Bazı kişiler sırf sohbet etmek için açsa da, bazı gruplar yardımlaşmak amacıyla açılıyor. Ben yardımlaşan gruplardan birine katıldım.

5

ahmetesor grupları demek insanların üyelerin birlikte kurdukları gruplara denir.burada üyeler biribirleri ile yardımlaşırlar kendilerinin sorularını cevaplarlar vede puanlarını arttırırlar cevaplarını beğenirler puan kazanırlar bu gruptaki soruları gruba üye olmayanlar göremez cevaplayamazlar ama gruptakiler başkalarının soruları vede cevaplarını görebilirler.

Ahmetesor grupları ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.