4.2

Sigara bağımlılığı

önce - ürün kategorisine Overland ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Sigarayı aşırı ve devamlı kullanan kişilerde görülür. Bu kişiler sigara içmedikleri zaman aşırı asabi olurlar ve sigara bulmak için her şeye yapabilirler.Bazı sigara bağımlıları dumanı içine çekmez yani bunlar sadece dudak tiryakisidirler.

4

beş senedir nerede ise kullanıyorum hiç bir artısını görmedim aksine zararı varmış onu farkettim bu yüzen herşeye özenmemek gerekiyormuş size tavsiyem başında iken bırakın.

5

Sigara bağımlılık değil de alışkanlıktır bence içmeyen içmiyor sonuç olarak. 10 seneye yakın sigara kullanıyorum içmek istemediğimde aramıyorum.

5

Sigara bağımlılığı sigaraya bağımlı olan insanların yaşadığı hastalık derecesinde bir sorundur. Benim de çevremde günde 3 paket sigara içen insanlar var. Çok ciddi bir sorun, kişiyi yavaş yavaş öldürüyor. Ancak ciddi bir soruna dek fark etmiyorlar bile. Sigara bağımlılığı gerçekten günümüzde çok ciddi bir sorun. Tedavi olmak isteyen insanların başvurabileceği bir çok merkez bulunmaktadır.

3

Alışkanlık diyebiliriz herşey kafada biter ve insan isterse bırakır sigarayı

4

Sigara bağımlılığı sürekli tüketilen ve son derece zararlı bir bir şeydir. Bende kullarım 4 5 yıldır ama karini görmedim karından zararı olan hemde cebimize zararlı. Içenlerin çok Zor bıraktığı bir durum baya denedim ama bir türlü bırakmadim bence birazda irade meselesi. Genellikle 18 yaşlar da baslanilir o zaman içmeyen bence kolay kolay başlamaz.

5

Günümüzde en çok olan bağımlılık sayılır artık sigara içme yaşı gittikçe düştü ve sigara kullanımı da artış gösterdi ülkemizde sigara bağımlısı olan milyonlarca kişi var ve bu yüzden çeşitli hastalıklara yakalananlar oluyor ekonomik olarak ve sağlık açısından çok büyük zarar veriyor insanlara sigara ama bağımlılıktan bunun farkında olan yok denecek kadar azdır

3

*Zıkkım bağımlılığı...
Kaç senedir eve sigara giriyor, kendimi bozmadığım için o kadar şükrediyorum ki anlatamam.

4

sigara bağımlılığı demek insanların içtikleri sigaraların tütünlerin içerisinde bulunan nikotinin bağımlılık yapmasına denir.bu çok kötü bir alışkanlıktır.bunu içerisinde 4000 den fazla zehir vede kimyasal madde bulunmaktadır. insanların akciğerlerini kalp vede damarları rahatsızlıkları yapar mideye ağı vede dişe cilde zararları vardır.

Sigara bağımlılığı ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.