4.4

Sevdiğinle evlenmek

önce - diğer kategorisine makyajli1kiz ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Çok istediğim bir o kadar da korktuğum durumdur, etrafımda herkes ay evlilik yaşım geldi diyip birini bulup 2-3 aya evleniyor ve gerçekten garip geliyor ne ara tanıdın diyorum tanımak diye bir şey olmaz evlenince herkes değişir diyor :D helal olsun yiğidim ne diyim.

3

Sevdiğinle evlenmek , çok güzel ama bir o kadar da farklı bir durum. Güzel olan bir sürü şey var. Onunla uyanmak, beraber dışarda isteğin kadar gezmek , elini tutarken korkmaman, sevdiğinle uyumak, daha bir sürü güzel olan şeyler var. Ama maalesef herkes sevdiğiyle evlenme şansı yakalayamıyor. Zorunlu olarak mantık evliliği yapıyor ya da seviyormuş gibi... Umarım bizim de olur bir gün sevdiğimizle evlenme hayalleri.

5

Sevdiğimle evlenmek, en çok hayalini kurduğum şeylerden bir tanesidir. Onu bu zamana kadar tanıdığımı düşünüyorsam ona güvenim saygım ve sevgim sonsuzsa onunla hayatımı birleştirmeyi istemem de çok doğaldır. Ama yine de evlilik çok ciddi bir karar ince eleyip sık dokumak gerekir.

5

Sevdiğimle evlenmek her zaman iyi bir evlilik demek değildir. Çünkü sevdiğiniz insan dosdoğru bir insan olmayabilir. Buna rağmen gerçekten iyi insan olmak isteyen insanlar birbirlerini sevdiklerinde en azından evlilikleri içerisinde bir problem yaşamazlar. Çünkü evlilikte önemli olan şey sevgi saygı ve güvendir. Bu şekilde yürütülen evliliklerde genellikle boşanma olmaz. Herkes sevdiği ile evlenmeli ama iki tarafta istiyor ise.

4

bir insanın sevdiği ile evlenmesi çok güzel bir şeydir ama karşısındaki de kendisini seviyorsa o zamanda çok mükemmel bir şey olur bazen sen seversin ama karşındaki seni sevmezse o zamanda sevmeyen için hayat çok kötü bir hal alır sevmek her zaman karşılıklı olması çok mükemmel olur.sevdiğinle evlenmek mutluluk huzurdur.

5

bence bir insanın yaşayabileceği en güzel duygudur. umarım ki hepimizin başına gelir bu

Sevdiğinle evlenmek ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.