4.0

Sıcacık Ekmek

önce - ürün kategorisine Cengaver ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Uzun yıllardır dünyanın birçok yerinde olduğu gibi ülkemizde de çeşitli fırınlar vardır. Ve bu fırınlarda sabaha karşı sıcacık taze ekmekler çıkar. Bu ekmeklerin hem tadı hem de kokusu çok güzeldir. bu nedenle herkes sıcacık ekmek yemeyi çok sever.

3

Genellikle pazar günlerinin kahvaltıda olmazsa olmazı yumuşak sıcacık ekmektir. Alındıktan sonra eve yürüme mesafesinde alan kişi tarafında yarısı yenmiş halde gelir çoğunlukla. Kahvaltıda üzerine tereyağı sürüp yemeklik olan bu ekmekler çok lezzetli gerçekten.

5

O ekmeği soğumadan yemek. Nuellayı o sıcak ekmeğe sürüp o ağızda dağılan çikolata keyfi.Ya da o ekmekle sıcak bir yemek yemek.

3

Demesen iyiydi şimdi nerden bulamda alim sıcak ekmeği bak hsmileyimde neyse kalkimde olanı mikrodalgaya koyup gönlümü güdeyim bari

5

Her sabah kahvaltısında fırına gidip sıcak ekmek cıkmasını bekleyip alıyorum onun sıcaklığı mis gibi kokusu iştahımı acıyor hatta ewe gidene kadar koparıp koparıp yiyorum :)

4

Sıcak ekmek firanda yeni çıkmış sıcak ve yenildiğinde çok güzel oluyor özellikle Sabah kahvaltıda çok güzel gider. Pazar günleri herzaman girerim özellikle sıcak ekmek alıyorum ve ailecek yediğimiz ve abimin özellikle istediği çocukken aldığımda her zaman başından kopardım eve gelene kadar şimdide bazen öyle yapıyorum çok güzel oluyor.

Sıcacık Ekmek ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.