4.2

Samsung Galaxy

önce - ürün kategorisine korn3435 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Harika bir kameraya sahip harika bir telefon, işlemcisi çok hızlı ve özelliklerine göre fiyatı ucuzdur

5

Samsung ureticilerinin ucuz bir fiyatla piyasay surdugu bir telefon modelidir

5

Samsung Galaxy dediğimiz Samsung markasının ürettiği Akıllıntelefon serileridir. İlkmandroid işletim sistemli telefonlar bu seridendir. Samsung Galaxy A C J E F gibi pek çok serisi vardır ve hala da bu seri üretilmektedir.

3

A9 aldım pişmanım. S serisinden ve Note serisinden şaşmamanızı öneririm.

5

Samsung Galaxy markası güzel bir markadır. Ben Samsun Galaxy S3 telefon kullanmıştım çok önceden uzun süre hala telefon duruyor bende gayet kaliteli ve o kadar zaman sorunsuz kullandım.

4

Samsung Galaxy, Samsung markasının çıkardığı bir telefon markasıdır. Çok fazla çeşidi vardır. Kimileri Samsung Galaxy telefonların çok sağlam ve kaliteli olduklarını savunurken kimileri de çok çabuk bozulduğunu, ısınma ve donma sorunları yarattığını söyler. Samsung marka bir telefon kullandım ama Samsung Galaxy değildi ve eksi ve sağlam bir telefondu. Samsung Galaxy telefon kullanıp memnun kalan arkadaşlarım var.

4

Samsung Galaxy çok iyi bir telefon ayni zamandan kamerası ve işlemeciliği baya iyi bir akıllı telefondur bütün serileri de iyi olup her serisi daha iyi olan bir telefon eskiden en iyi akıllı telefonlardi şimdi de öyle ama Apple telefonları iyi değildir onun gerisin de kaldı bence ayni zamanda bu telefonlarin güzel yani kolay kolay bozulmaz ve saracağız zaman hemn satılabilecek telefonlardandir.

3

Güzel ama pahalı bir telefon ucuzu da var ama yeterli performansı sağlamıyor oyun için pahalı telefon alamak gerek oyun içinde.

Samsung Galaxy ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.