4.5

Bulutlara Bakıp Figürlere Benzetmek

önce - diğer kategorisine elifiniz33 ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

3

Bazılar gerçekten bir canlı veya eşyaya benzerken bazıları da bizim bilinçaltımızda ki şekli, canlıyı veya eşyayı gösteriyor. Yani bazen zihnimizde canlanan o şekil, bizim bilinçaltımızda ki figürü temsil ediyor.

5

Bahar veya yaz aylarında güneşin batmasına yakın açık bir alanda uzanıp yapmayı en sevdiğim şeydir. En çok ata benzetirim bulutları atın üstünde elinde kılıç koşturan adamlar falan ufak atraksiyonlar geçiririm ama güzel aktivite :)

4

bende küçükken bulutlara bakarak bir çok şeye benzetirdim aslında bazen benzememeleri hallinde bile bazen izlediğimiz bir fil karakterine bazende hayalimizde gördüğümüz bir şeye benzetirdik.mesela ucan kaz çizgi filmindeki kaza benzetirdik fillere benzetirdik süperman e benzetirdik.çok güzel bir duyguydu.

5

Bazen gökyüzüne dalıp bulutları izleriz, her biri değişik şekillerde oluyor, bazısı duman gibi dağılmış görünüyor, bazıları insan şeklinde sanki kolları bacakları var gibi gözüküyor, bazende sanki hayvan şekilleri gibi oluyorlar, gökyüzünde her sekilde görünüyorlar

5

Hayal gücüne kalmış bir şey bakıp şekillere,figürlere benzetmek insanın hayal gücünü de güçlendirir.

5

Bulutlara bakıp onları bir şeylere benzetmek en büyük hobilerimdendir. Bunu yapa yapa o kadar geliştirdim ki hayal gücüm sınırlarını aştı. Artık bulutları çok acayip şeylere benzetmeye başladım. Ama kendim bulutu bir şeye benzetip bir de başkasına gösterdiğimde onların da aa evet demesi çok keyifli oluyor.

4

Bunu cok yaparım bazen bir insana veya hayvana cok benziyor özellikle geçenlerde gördüğüm at gibi olan şekil beni çok etkilemişti bide en güzeli sahilde güneş batarken izlemek renkli oluyor daha guzel :)

5

Bulutlara bakıp bulutları bir şeylere benzetme benim çok küçüklükten beri yaptığım bir şeydir. Çok eğlenceli küçük bir olay aslında. Bence bunu ileride kendi çocuklarımıza da öğretmeliyiz. Sanki devam etmesi gereken bir şey gibi.

4

Hayal gücünü kullanarak hangi şekle benzediğini bulmaktır. Bazen sadece şekillere benzetmekle kalmayıp küçük bir hikaye oluşturmaktır. Uzun bir yola gittiğim zaman müzik eşliğinde bulutları izleyip hayal kurmayı seviyorum kurduğum bu hayallerde yön gösteren bulutlar sayesinde yolculuk daha keyifli oluyor.

Bulutlara Bakıp Figürlere Benzetmek ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.