3.7

Danla bilic kişisi

önce - kişi kategorisine makyajli1kiz ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kişisi buna güldüm bir türlü ısınamadım şu kadına saçma sapan yüzünü boyayıp duruyor.

5

Danla Biliç sosyal medya fenomeni olan bir kadındır.bu kadın youtube de bir çok makyaj videoları paylaşan vede yapan yapılan makyajlarıda her zaman eleştiren birisidir.gerçek adı da Neslihan Damla Akdemirdir. bir de twitter üzerinden de yayınları vardır.

4

EsermYenenler Showda görmüştüm kendisini. Daha önceden hiç dikkatimi çekmemiş. Eleştirilecek yönleri olabilir ama girişimci ve yenilikçi bir kişi olarak gördüm ve takdir ettim. İsmini bile dikkat çekecek şekilde doğru seçmiş.

3

Nasıl bu kadar ünlü olduğunu anlamadığım bir şahıs, internette her şeye prim verildiği için bir anda maalesef böyle tipleri fenomen olarak görebiliyoruz.

3

Sosyal medyada futbolcuları ifşalayarak hızlı bir takipçi sayısı elde etmiş, makyaj kanalı diye bilinsede kendimce geyik kanalı olduğunu düşüğündüğüm gerçek adı Damla olan 24 yaşında bir kadın

3

Makyaj yaparak ve insanları azarlayarak bir ton para kazanan youtuberlardan.Ülkemizde ki zeka sorununu iyi kullanan akıllı insanların başında geliyor.

4

Öncesinde zaten Instagram'da bir kitlesi vardı. ancak sonrasında bir makyaj kanalı açmaya karar verdi ve bu karar onun hayatını değiştirdi. Bugün birçok kişinin sevmediği ancak buna rağmen takip ettiği insanlar arasındadır. Ki bu da zaten ona çok para kazandıran bir şey. Maalesef hakkında konuşmamız bile onun daha fazla para kazanmasına sebep oluyor.

5

Gercektende zevkle oynadığım oyunlardan bir tanesindir bu aralar gene oynuyacagiz verdiği heyecan bambaşka eğer fırsatın ve imkanın varsa oyna derim hiç kaçırma pişman olmazsın zaten videolarda da bulabilirsin toplu oynanan bir oyun silahlı gerçek silah boyalı silah çok zarar vermez zaten gerekli malzemeler var arkadaşlarinla gidersen çok çok daha zevkli oluyor şimdiden iyi eğlenceler

paylaş - şikayet
3

Makyaj videoları çeken makyaj güzeli biri bence pek iyi örnek alınacak biri değil siz bilirsiniz kadınlar için diyorum

3

Benim hiç sevmediğim bir youtuber hiç de tavsiye etmem kendini beğenmiştim önde gideni

3

Yani anlam veremediğim birisi . İzliyorum izliyorum bilemiyorum seviyor muyum sevmiyorum muyum bazen anlamıyorum . Sohbet üzerinden ilerliyor bir yandan da makyaj yapıyor. Makyaj bahane sohbet şahane .. çok dikkat çekici bir şekilde gülüyor bazen rahatsız edici oluyor ama eğlenceli biri gibi de duruyor yani .

3

Danla Bilic, YouTube'da sohbetiyle beraber yaptığı makyaj videolarıyla ünlenmiş bir YouTuber'dır. Danla Bilic çoğu zaman videolarında insanları aşağılayarak konuştuğu için eleştiri alır. Kimileri onun videolarını sadece sohbeti, muhabbeti için izler.

Danla bilic kişisi ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.