4.7

Ahmetesor Premium Üyelik

önce - ürün kategorisine Fernandobononcini ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ahmetesorun bugün çıkardığı yani 26 Ocak 2019 tarihinde çıkardığı bir ürün ve üyelik paketidir. Zaten benzeri premium adı altında pek çok uygulama ve sitenin var. İleride daha fazla imkan ve özelliğinin artırılmasını istiyoruz tabi. Bir d eğen bu otomatik onay meselesini filan anlamadım ama.

5

aynen öyle katılıyorum öyle olsa hiç fena olmaz tabi birde ap yagmuru gelse çok iyi olacak

3

Ben Ahmet'e sor premium hesapların bize katacağı çok bir şey olduğunu düşünmüyorum. Özellikle daha yeni yeni siteye katılmışken doğru düzgün para kazanamamışken 3000 AP sırf diğerlerine kazanmış görmek ya da beni kim engellemiş onu görmek için almak saçma geliyor.

5

Ahmetesor Premium Üyelik için ödenen AP miktarının sitede reklam gideri olarak kullanılması bu üyelik tipini faydalı hale getirmiştir. Bazı ayrıcalıklar tanınıyorsa da en önemli özellik budur. Çünkü ödenen AP aynı zamanda üyenin sorularını üste çıkarma ve görülmesini sağlama yönünde fayda sağlayacaktır.

5

Premium üyeliği okudum biraz faydalı özellikleri var gibi ama üye olmak için ap miktarımızın fazla olması gerekiyor, şimdilik düşünmüyorum, ap lerim çoğalırsa ileride düşünebilirim

Ahmetesor Premium Üyelik ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.