4.1

Gelmeyecek Birisini Beklemek

önce - diğer kategorisine Asalett ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

82 gün oldu hala umudumu kaybetmedim acaba benim gibi olanlar da var mı ?

2

bir yıldır bu durumdayım artık onu değil de beklemeyi sevdiğime karar verdim çünkü biliyorum ki o gelse de biz birlikte yapamayacağız

5

Olur ya, belki aklına gelir, merak eder, arayıp sorar kim bilebilir umudumun bittiği gün gelir. Gelir ama bulamaz beni

5

Yanlış seçim. Ortada bi’ bekleyiş varsa, o işte bi’ yalnızlık vardır.

3

Bence saçma bir şey gelmeyecek birini beklemek hem karşı taraf için hem kendisi için.Belki giden orda mutludur sende gelecek olan ile mutlu olacaksındır ama bunun önünü kapatarak bekliyorsun biraz özgüvensizlik bu durum.

5

Gelmeyecek birini beklemek bence yanlıştır. Çünkü gelmeyeceğini biliyorsun ve yine de beklemeye devam ediyorsun. Eğer aşık olduğunuz ya da sevdiğiniz kişi ile ayrılmışsanız ve gelmeyeceğini bilmenize rağmen yine de onu beklemeye devam ediyorsanız bu hala sevdiğinizdendir anlıyorum. Yine de hayat kısa ve belki sizin gibi şu an çok acı çeken ve sizi çok sevebilecek biri vardır. Hayata devam etmek gerek.

4

gelmeyecek birisini neden beklersinki
zaten gelmeyecek bence çok saçma bir şey birazcık gelme umudun olsaydı belki olabilir o zaman ne yapmak gerekir gelmezse sen gidebilirsin neden gelmediğini öğrenirsin onun için bir çare ararsın çözülebilecek bir sorunsa onuda çözebilirsin yani boşuna bekleme git kendi işini gör.

4

Beklemenin en çaresiz hali. Sonucunu bilmene rağmen belki bir umut diyerek beklemek. Belki o da özlemiştir, belki o da sesimi özlemiştir, belki o da beraber bir şeyler yapmayı özlemiştir diyerek beklemektir. Olmayacağını bilmene rağmen ya olursa diye umut etmektir. Her telefonu belki odur diye açmaktır.

Gelmeyecek Birisini Beklemek ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.