4.4

mccilek

önce - kişi kategorisine yeşilin_kızı ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Sitenin büyüklerindendir. Yaşı, deneyimleri itibarıyla saygı duyulası bir üyedir. Kişilik yapısı güçlüdür, darılmazsa kendisini pek çok alanda ve zamanda ön planda tuttuğunu söyleyebilirim. Bu kesinlikle kötü anlamda değildir. Hayatta insanın kendisinden önemli bir şey olmaması gerektiğini hatırlatır yorumlarıyla. Soruları genelde eğitim kategorisindedir fakat ben yoruma dayalı başlıklar açmasını da isterim, çünkü yaratıcı bir üyedir. Cevapları da güzeldir. Hafif agresif olduğunu düşünüyorum. Deniz sever olmasını da es geçmemeliyim. Burada kazançtan ziyade vakit geçirmeyi, eğlenmeyi seven nadir üyelerdendir.

5

yeşilin_kızı nick'li değerli üyeye benim hakkımda başlık açmış olmasından dolayı öncelikle teşekkürü bir borç bilirim.. her zamanki zarafetiyle son derece şık bir yorum yazmış.. hakkımdaki tespitleri de yerindedir.. kendisine darılmam mümkün değildir.. evet, insanın kendisini ön planda tutması gerektiğine inanırım.. bunun için de kendisini her açıdan yetiştirmesi gerektiğini bilirim.. bunun bir bilinç haline dönüşmesi güzel sonuçları da beraberinde getirecektir çünkü.. tekrar teşekkür ediyorum yeşilin_kızı.. dilerim hayatta her istediğinize kavuşursunuz..

1

Acilen iki noktayı bırakması gereken üye. Üç nokta desen değil, nokta desen değil anlam veremiyorum.

5

Sitede yaklaşık son bir buçuk veya bir ay da gözlemlediğim üyedir. Kendisini ben De çoğu insan gibi ilk bikini filan görünce kadın sanmıştım. Ama erkekmiş. Ayrıca site içerisinde bayağı incelemesi var. Önceden geçen ay çok soru ve cevabı vardı. Ayrıca Mc ibaresi bana rapçi izlenimini uyandırdı. Sanırım bonus AP için iki nokta koyanlardan.

5

Mccilek, inceleme kategorisi dışında denk gelmediğim bir Ahmetesor üyesidir. Kendisinin yaptığı incelemelere ve inceleme sayısına dikkat ediyorum ve gerçekten başarılı olduğunu görüyorum. Özellikle son yarışmada inceleme ve yoeum kategorisinde çok güzel bir başarı yakalamıştır. Onun dışında sohbet etme imkanım olmadığı için başka bir bilgim yok. Kendisine başarılarının devamını diliyorum. Umarım emeklerinin karşılığını hayatında da bu sitede de bol bol alır.

5

Neden olduğunu bilemiyorum ama bu başlıktaki cevapları görene kadar kadın sandığım üyelerdendir. Son zamanlarda inceleme bölümünün gediklisi olmuştur. Her zaman ayakları yere basan, insana saygı ve sevgi üzerine kurulmuştur yazdıkları. Olgun ve hayatın anlamını çözmüş olduğu hissi verir okuyanlara. Bilgi paylaşımları baskındır.

5

Kendisini sitede birçok kez gördüm. Sitede aynı grup içerisinde yer aldığımız da olmuştu. Fakat bir tanışmamız olmadı. Şu an gördüğüm kadarı ile kendisi inceleme ve cevapsız sorular kategorisinde yarışıyor ve üst sıradaki kişilerden daha fazla ödül alma imkanı olacak böylece. Kendisine bol kazançlar dilerim.

mccilek ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.