3.8

Kokareç yemek

önce - ürün kategorisine Overland ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Kokareçe bayılırım helede acılı yanındada ayran olursa demeyin keyfine vallaha canım çekti

1

Bu sene ilk ve son kez yedim şahsi düşüncem pekde güzel değil.

4

kokoreç hayvanların kuzunun işkembesinden yapılan bir yiyecektir.işkembeyi öncelikle temizlendikten sonra tencerede kaynatırız ondan sonrada tavada da kızartırız.daha sonrada üzerine ince doğranmış vede pişirilen donateste eklenerek yapılır.

1

Kokusunu tadını beğenmediğim sevemediğim bir et. Hiçbir şekilde yemem ama annemler falan bayılıyor kimseye de çekmemişim . Kokusu yok mu onun ya bir tek bana mı garip geliyor itici geliyor acaba..

5

Şimdi acılı bi kokoreç olacaktı da kilo alırım diye düşünmeden yiyip sonra pişman olacaktım. Ama yok işte gece gece canımız çekti be.

5

Aslına bakarsanız çok sağlıklı olduğu söyleniyo ama ben o bağırsağın geçmişini düşününce pekte iştahımı kabartmıyor açıkçası ben pek etle falanda aram yok bundan olabilir hatta balıklada mesela etti parçalanmış severim köfte gibi kıyma halini sakatat yemem balıkta ise sadece barbun ve mezgit..söyleyeceklerim bu kadar ;)

5

Gece gece en güzel giden yemeklerdendir. Sanki yenme vakti gecedir ve ateş başında bir sokakta yenilmelidir hele ki Ankara sokağı ise tadından yenmez.. Sevmeyenleri asla anlayamam neden sevilmez ki..Fakat bazı bölgelerde hadi boklu yemeye gidelim diye bir tabir vardır bu kullanilmasa daha iyi olabilir :D

5

Et denilince her çeşidi güzel zaten ama sakatat denilince akan sular durur. Özellikle kokareç hayatta vazgeçilmezlerimden biridir. Fakat pahalı ve şık restoranlar yerine kokareçi sryyar satıcılardan yemenizi tavsiye ederim tadı o şekilde çıkıyor.

3

Öncelikle kokoreçi çok seven birisi olarak onun doğrusunun "kokareç" değil "kokoreç" olduğunu düzelterek başlamak istiyorum :) Ben kokoreç sevmeyen insanları anlamakta zorluk çekiyorum. Bir insan nasıl böyle bir lezzeti sevmez ki ?

paylaş - şikayet
4

Kokorec sevilmezmi yav sut kuzu olcak izmirde geceleri karsiyaka sahilde izzet ustadan yicen abi bole bi lezzet yok hem temiz hem lezzetli

paylaş - şikayet
5

Ben kokoreç yemeyi çok severim.Ama her kokoreçte malesef güzel olmuyor.Hele ki ilk defa yiyeceksen ve kötü yapan bir yere denk gelmişsen bu senin süşünceni malesef olumsuz yönde etkiliyor ve kokoreçten nefret ediyorsun.O yüzden kokoreç yiyeceğin yeri özenle seçmek gerekiyor.

4

Kokoreç bu hayatta yemekten en çok zevk aldığım yiyeceklerden bir tanesi

4

Hocam , kokoreç yemek de ayrı bir zevktir. Herkes öle ağzının suyu aka aka yiyemez. Yanına da kola-ayran gibi birisinden getirirsen. Yemeğin tadını daha çok hissedersin.

4

Kokoreç harika bir yiyecek tir heleki iri kıyım bol baharatli İzmir kokoreçi olsada yesek arkasindanda midye yerseniz deymeyin keyfime

Kokareç yemek ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.