4.8

Rafting

önce - ürün kategorisine zeynep__eses ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Rafting ;oldukça eğlenceli ve adrenalin dolu bir su sporudur.Dalgalı bir suda bir takım halinde adrenalin dolu bir vakit geçirmek isteyenler için ideal bir su sporudur.Ayrıca en yakın arkadaşlarınız beraber yapabileceğiniz için arkadaş grubunuzla güzel vakit geçirebilirsiniz.

5

Rafting botlarla heyecan ve adrenalin içinde yapılan bir su sporudur. Genellikle yüksek debili azgın ırmaklarda yapılır. Amaç içinde olduğunuz bot devrilmeden kayalara çarpmadan kürekleri çevirmek ve engeller arasından geçmektir. Gayet eğlenceli bir spordur.

5

Çok güzel bir aktivitedir. Biraz tehlikeli gibi gozukup korkutsa da bir kez yaptin mi yapasın gelir. Kesinlikle yapılması gerekir bence herkes denemeli.

4

rafting bir tür su sporudur hırçın dalgalarla mücadele edersin nehir kenarında

5

Rafting gürül gürül akan sular da yapılan insanların bir botun içinde düşmeden tutunabilmek mücadelesi veren bir spordur genellikle akarsulardan şelalelerde yapılır Sporcular kask takar Sporcular derken yani rafting sporunu yapmak isteyenler zorunludur can yeleği kullanırlar grubun içindeki bazı kişilerde kürek vardır ama düşmemek tir

Rafting ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.