4.4

Üniversite öğrenci evleri

önce - mekan kategorisine Korcen ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

2.el eşyalarla bezenmiştir,hepsi ya evde kullanılmayan eşyalar ya da bit pazarından alınmıştır,bazen abartıp sokaktaki banklar eve getirilir,üniversite evlerinde paylaşım vardır,yemek azdır çeşit azdır ama paylaşım öğrenilir bir paket makarna yanına salata da olursa beş kişi doyar,sabah kahvaltıları yumurta patates ikilisinden oluşur,bazen 15-20 kişi bir odanın içinde yaşar komşular çok şikayetçidir.

3

Üniversite öğrenci evleri kişi başı ücret ödenerek edinilebilir. Ya da bazı durumlarda öğrenciler biraraya gelip birlikte bir ev tutarlar. Her şekilde normal yurtlardan çok daha masraflıdır. Çünkü içerisinde internet, elektrik, su faturaları ve mutfak masrafları vardır. Ayrıca evin içerisinde iş dağılımı yapılması gerekir ki bu bir süreden sonra sorunlara sebep olabilir.

5

Yurt çıkamayan öğrenciler kendi aralarında anlaşarak kirayı faturaları falan bölüşerek eve çıkarlar öğrenci evine yani o evlerde makarna haricinde nadiren güzel yemekler görebilirsiniz su ısıtıcısında yumurta pişirenleri bile vardır. Değişik bir türüz.

4

Ogrenciler icin yani bizin icin sunulan bir imkandir hmgunde 2 defa ilmak uzere 1. Ogretimlere ve 2. Ogretimlere yemek verilmektedir bu evde. Bu evin adinada universite evi diyorlar ogrenciler icin samimi olsun diye

5

Öğrenci evleri genelde üniversiteye yakın civarlarda tutulan kiralık evlerdir. 1+1 evleri tutuyorlar genelde küçük evler tutuyorlar .Öğrencilerin maddi durumları kısıtlı olduğu için kira vb masrafları ödemekte zorluk çekmektedirler.

Üniversite öğrenci evleri ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.