4.8

DisneyLand

önce - mekan kategorisine Sevko27 ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Disneyland avustralya sidney kentinde bulunan bir eğlence merkezidir. DÜnaynın en büyük eğlence merkezlerinden birisi olan bu oyun parkı disney karakterlerini içerisinde barındıran ve çocukların çizgi filmlerde izledikleri karakterlerin yaşam alanlarını her yerden görebileceğiniz bir alan .

5

Avustralya'da bulunuyormuş orjinali Sidney'de ama Fransa'da da varmış. Zaten şube şube açtılar dünyanın çeşitli yerlerinde. Eğlence merkezi diyince akla gelen ilk yerdi. Hatta bir ara çekiliş ile birlikte Disneyland tatili filan veriyorlardı insanlara. İşte içerisi biraz lunapark gibi Mickey fareli kostümlü animatörler filan var içinde.

4

Disneyland en güzel instagram fotoğraflarının çekildiği birçok evlilik teklifinin gerçekleştiği büyüleyici bir yerdir. Benim gerçekten çok sevdiğim bir yer ve bir gün mutlaka gitmek için elimden geleni yapacağım. Disney filmlerine ve animasyonlarına bayılan biri olarak oraya gitmeyi kendime şart edinmiş durumdayım.

5

Disneyland, Avustralya'da yer alan dünyanın en büyük eğlence merkezidir. Bu merkezde eğlenceye dair her şey bulunabilir. Disney bünyesindeki çizgi film kahramanlarının hepsi burada yer alır. Hepsinin heykelleri vardır. Yılın her ayı tıklım tıklımdır. Orada eğlence bitmez ve zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz.

DisneyLand ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.