3.9

Korse

önce - diğer kategorisine Ormanci ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bel sırt gibi ağrı şekil bozukluklarında tercih edilen adeta kurtarıcı bir cisimdir.

3

Kilolu kadınların kullandığı karın bölgesini incelten korsedir

3

Korse hem sağlık için kullanılır hem de bayanlar vücudlarında ki bazı hatları ince göstermek amacıyla kullanır.Sağlık medikallerinde satılmaktadır.

5

Korse genellikle Kadınların kullandığı yani hiç kullanan erkek görmedim o yüzden söylüyorum genellikle kalça ve beli kapsayan kıyafet şeklindeki şeylere denir bir 2 beden inceltir ve elbiselerde daha zayıf durmaya yarar düğünlerde veya günlük hayatta kullanılabilir belini inceltmek isteyenler kalıcı olarak sürekli kullanabilir

3

sdssad adsdws asdasd asdw asdgausydg ıygu 8u7ghı ujhsıuhkj kjhkuhadıajs hdıuashPDOUhopUAhsdıuahdıushfpoauhsfıu<hdpoufghposıufgjıopajgaıodfğjgıojfoıeğwjcfĞFJısdj

5

Fazla kiloları saklamak ve daha düzgün bir vücut göstermek için giyilen bir iç çamaşırı çeşididir. Sadece alt beden çeşidi de vardır, komple bele kadar olan çeşidi de vardır. Ayrıca bel problemleri olan hastalar da iyileşmek için bel korsesi kullanırlar.

paylaş - şikayet
3

Vucudundaki rahatsiz oldugu yerlerini kilolarini yani saklamak icin ozellikle kadinlarin kullandigi sıkılaştırma ozelligine sahip bor tur giyisidir. Bayanlar ozellikle ozel gunlerde dugun, nisan,toren vb. Yerlerde kiyafetlerin altina giydikleri bir giyisidir.

3

Korse insanların zayıflamak, vücudu toparlamak gibi sebeplerle giydiği bir kıyafet. Diğer kıayfetlerin altına giyiliyor. Birçok farklı korse çeşidi var. En çok bilineni göğsün altından başlayan ve diz kapağına kadar inen korseler. Elinize aldığınızda daracık duruyor bunun sebebi lastiğe benzer bir maddeden yapılmış olması. Uzun süre giyilmesi vücuda ve kalbe büyük zararlar verebilir. Özellikle zayıflama umuduyla korseyle uyunması çok ama çok tehlikeli bir şeydir. Kesinlikle yapılmaması gerekiyor.

4

kendilerini zayıf göstermek isteyenler yada belinde sıkıntı çekenler kullanır genellikle

Korse ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.