4.5

Taciz etmek

önce - kişi kategorisine Overland ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Taciz etmek bir insanı sözlü yada fiziki olarak rahatsız etmektir.İnsanlar başklarını rahatsız etmeyi marifet sanır ama kendi kız kardeşine,eşine,ablasına yapsa başka birisi ortalığı ayağa kaldırır sonrada müslümanlık esebiyatı yaparlar müslümanlık temizlik ve adaletten gelir nerde temiz toplum nerde adalet.

5

Taciz etmek bir kişinin tanımadığı başka bir kişiye karşı yaptığı doğru olmayan her türlü harekete ve dediği sözlere söylenir. Mesela bir erkek bir kadına laf atarsa onu taciz etmiş olur. Bunun karşısını almaya çalışmalıyız.

5

Taciz etmek bir insanın başka bir insana yaptığı bir test hareket veya kötü sözlü taciz anlamına gelir Maalesef günümüzde de böyle olayların çok olduğunda biliyoruz taciz etmek ya da sadece bulunmak kötü bir ruh hali olsa gerek yani niye taciz etmeye gerek duyuyorlar hem de kötü olduğunu bildiği halde Aslında taciz yatanlara da bir ceza vermesi gerekir

3

Taciz birinin bir başkasının özgürlüğüne müdahale etmesidir. Fiziksel ya da psikolojik olarak bir başkasına verilmiş en küçük bir davranış, söz ya da müdahale tacizdir. Taciz bugün toplumların en büyük sorunlarından biridir. Yalnızca insanlara karşı yapılmaz aynı zamanda hayvanlara karşı da yapılabilir.

Taciz etmek ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.