4.2

Popüler olmak

önce - kişi kategorisine Overland ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

,sadece ünlü olmak gerek yol kültrürel ortamda bir fark yaratırsan ozamanda popüler olunur yada sosyal medyada cektiğin videolar ve fotograflar la yazılarlada popüler olunur

5

Günümüzde artık popüler olmak sadece tanınmak ile kalmıyor bu bir iş olarak görülmeye başlandı çünkü bunu kullanarak maddi gelir sağlayan bir çok popüler gündeme gelen insanlar var ve ciddi mevlalar kazanabiliyorlar.

4

Popüler olmak kişiden kişiye değişir bazıları karakterli ve vicdanlı bazıları karaktersiz ve kırıcı olur.

paylaş - şikayet
2

Popüler olmak bir insanın diğer insanlar arasında çok daha fazla taninmalari onlar için biraz daha üstün olunmasıdır.benfe popülerlik çok ta iyi bir şey değildir.insanlar seni her yerde tanırlar rahat bir şeyler yapamazsın.

4

Popüler olmak günümüzde birçok şeyin kapısını açan durumdur. Popülerlik birçok kişi tarafından tanınmak, bilinmek şeklinde açıklanabilir. Bazı insanların çok sevdiği ve istediği bir durumdur çünkü popüler olmanın birçok kolaylığı vardır. Popülerlik birçok durumda para kazandırır ve kolay yoldan birçok şeyi yapmayı sağlar. Bu yüzden insanlar arzular ancak bazı insanlar da bu durumdan hiç hoşlanmayabilir. Çünkü nasıl popüler olmak isteyenler varsa aynı şekilde görünmez olmak isteyenlerde var. Benim gibi.

3

Günümüz sorunlarının başında yer almaktadır. Küçücük evlatlarımız bile YouTube da popüler olacağım diye yapmadığı şey kalmamıştır. Örnek aldığı insanlar ve idolleri çok yanlış olabiliyor kimi zaman. Onları korumamız gerektiği görüşündeyim.

5

Popüler olmak birçok kişi tarafından tanınmak ve bilinmek anlamında kullanılıyor. Bir nevi ünlü olmak yani. Önceden sadece televizyona çıkan ünlü kişiler daha çok tanınıp popüler olurken günümüz teknolojisi sayesinde sıradan tanınmayan bir kişi birden internete düşerek popüler olabiliyor.

4

Popüler olmak tanınmak anlamında kullanılır. Popüler her insan sevilmez mesela. Gerçi sadece insan anlamında da kullanılan bir ifade değildir. Zaman zaman bir eşya, bir ürün, bir web sitesi ya da bir söz popüler olabilir.

4

Popüler olmak, günümüzde çok kolay bir olay haline geldi. İnsanların ilgisini çekecek, sıradan insanlardan farklı bir şeyler yapan herkes popüler olabiliyor. Özellikle artan sosyal medya kullanımı popülerlikte bir artışı da beraberinde getirdi.

Popüler olmak ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.