3.9

Bencil insanlar

önce - kişi kategorisine Kayla-deniz ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Bencil insanlar birçok açıdan kendini düşünmeye daha yatkın olan insanlardır. Zor durumlarda kendi çıkarları uğruna yanlarındaki insanları terk edebilirler, işler zorlaşınca çekip gidebilirler. Fedakarlık beklemek zordur bu insanlardan. Ama değişebilirler, diğer herkes gibi.

2

Kendinden başka kimseyi düşünmeyen insanlara denilir. Özellikle de egoisttir bu insanlar. Yalnız kendini düşünür ve buna göre yaşarlar. Fedakarlık göstermezler. Varsa yoksa kendi çıkarlarıdır onlara göre hayat.

5

Kendinden Başka Kimseyi Düşünmeyen İnsana Bencil Denir Yani Diyolar'ya Kendine Müslüman...

4

Bu insanlar egoları yüksek, gereksiz özgüvene sahip, sadece kendisini düşünen insandır. Her anlamda çıkarcıdır, yalnızca kendi çıkarını düşünür, birlik beraberlik duygusundan uzak, bireyseldir. Toplum genelinde hoş karşılanmaz ve pek sevilmezler.

paylaş - şikayet
4

Ben duygusu yüksek olan, olayları. Kendi çıkarlarına göre yönlendirmeye çalışan, empati duygusu az olan kişilerdir. Birlikte yaşanması en zor insan tiplerinden biridir. Çocukluk döneminde yaşananlarla ilgili olduğu söylenebilir. Özellikle paylaşımda bulunma zorunluluğu olmayan tek çocuklarda görüldüğü söylenebilir. Ama aile içi eğitim çok önemlidir.

3

İnsan bazı durumlarda önce can sonra canan demeyi bilmeli fakat her durumda hep ben diyen insan koşu bandında koşar gibi sabit bir noktada kalır. Herkesin kendi hayatı var bencil biri olursa kimse onu umursamaz. Sadece bazı kızlar kendinden başka kimseyi umursamıyor ben o kadar prensesim ki ben tek umursamaya layık olan kız olayım diye tribe girebilir. İnsanların hayallerini desteklerseniz peşinizden gelir bu kanıdayım zannımca hayırlı geceler.

5

Ne demişler hayat paylaşınca güzel, paylaş ki paylaşıla sın. Sen bencil olursan eğer, o bencil olursa ben bencil olursam ne olacak? İnsanlar yaşam süremez hayat çekilmez bir çile haline gelir insanlık ölür acımasızlık artar. Ne yazık ki günümüzde bencil olan insanlarda çok olmayanlarda. Yarın bir gün başın dara düşerse eğer karşındaki insan sana bencillik ederse çok zor zamanlar geçirebilirsin. Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi lütfen sende karşındaki insana yapma.

5

Bu insanlar kendilerinden başkasını düşünmez. Bir de düşünüyor gibi yapanlar var ki iki kat daha tehlikeli olanlarıdır. Haktan, hukuktan bahsedip tek derdi sadece kendini düşünmek olan insanlar revaçta zaten. Mümkün mertebe hayatınızdan uzaklaştırın. Bunlar bir de detaycıdır ki, karşısındaki vermezse o hiç vermez. Sadece kendileri için yaşarlar bu hayatta.

4

bencil insan 3-5 ap kazanabilmek için saçma sapan başlık açıp hem kendi hemde sitenin seviyesini düşüren, bana mesaj atın size ap kazanma taktiği vericem deyip mesaj almayı ücretli yapan, kendini akıllı zanneden gerizekalılardır. yaş ortalamaları yüksek olsa da zeka yaşları 0-3 yaş arasıdır ve karakter namına hiçbir şeye maalesef sahip değillerdir.

4

Kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen hayatta sanki tek kendi varmış gibi yaşayan saçma insanlar..

1

Bencil insanlar sadece kendilerini düşünen insanlar oluyor. Bu kişiler genellikle egoisttir ve kendini severler sadece kendine çıkarı olduğu sürece başkalarının ne olduğu pek umursamazlar. O yüzden hayatta uzak durulması gereken kişilerdir. Yaklaşmayın bu tiplere.

1

Bencil insanlar, sadece kendi çıkarlarını düşünen, kendilerini mutlu etmek için başka insanları mutsuz eden insanlardır. Bencil insanlar çok tehlikeli insanlardır onlardan uzak durmak gerekir. Çünkü bu insanlar güzelliklerin, başarının ve iyiliğin sizi değil sadece kendisini bulmasını isterler ve bunlar sizi bulduğunda bunu kıskanırlar.

5

Kendinden başka kimseyi düşünmeyen ben çok havalıyım edası ile takılan insanlara bencil insan kendini beğenmiş insan denir.

5

Bencil insanlar hiç sevmedigim tarzdan insanlardır. Bu tür insanlar sadece ben sadece ben kendilerini düşünüyorlar hep.

Bencil insanlar ortalama puanı 3.9

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.