3.8

Hazer Ameni Sıla

önce - kişi kategorisine Metinaltun ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

bir magazin haberi ne kadar ünlüde olsa insanların özel hayatları onları ilgilendirir yoruma kapalı olması lazım kötü de olsa iyide olsa allah la onlar arasında bizi fazla ilgilendirmez.

3

Çok fazla konuşuldu aslında konuya çok hakim değilim ancak haber amanı ve sıla birbirini seviyorsa kimse engel olamaz yani olmamalı da seven sevdiğiyle olsun dünya yaşanılacak yer olsun

5

Televizyoncu olsam ona yemek programı yaptırmak isterdim. Yemek tutkunlarına öğreteceği çok şey var. Tecrübeli ve oldukça yetenekli biri. Bir ara knorr reklamlarında oynamış biridir. Karakter olarak pekte mütevazı tanımına uymayan biridir. Saç stili ile de akılda kalıcılığını arttırmış biridir.

3

Soyağacı veya aile agacı bir kişinin soyundan olan kişileri gösteren bir çizelgedir Atasal çizelgeler bir kişinin atalarını gösterir o kişi altta ataları yukarıda gösterildiği için çizelge bir ağaca benzer

5

Sıla bence yeni bir aşka başlarsa daha çok iyi hisseder kendini Hazer Amani 'yi master chef yarışmasında tanıdık dünyaca ünlü cheftir çok karizmatik yakışıklı bir adam kendisine has bir stili var. Ben Sılayı onunla çok yakıştırdım umarım mutlu olurlar.

Hazer Ameni Sıla ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.