4.3

Salon Düğünü

önce - diğer kategorisine Demett ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Düğün salonları davet salonlarına dönüştü artık. Yinede salon düğünü tercih etmem kapalı alanda bir sürü insan çok boğucu ve bunaltıcı. Eğer açık alanda yapma imkanımız varsa açık alanda düğün tercih ederim. Yada hiç düğün yapmam salona vereceğim para ile tatile gider orda kocamla parayı yerim. :)

3

Salon düğünü kapalı alanda olan düğünlere denir. Kır dugunlerine ve oteldeki havuzbaşı dugunlere göre genellikle daha uygun fiyatlı olup daha çok rağbet görür. Kış aylarında daha cok tercih edilir. Çünkü uygunsuz hava koşulları olabilir.

3

İnsanlara daral gelen kapalı hapishane gibi oluyor bence en mantıklısı açık alan kır düğünü

5

Salon düğünü, kapalı yerlerde yapılan düğünler için kullanılır. Açık hava düğünlerine oranla daha ucuzdur salon düğünleri. Benim asla tercih edeceğim bir düğün tarzı değildir. Sırf açık alanda yapabilmek için yaz mevsiminin en ortasına aldım düğüm tarihimi açık bir alandan. Çünkü 300-400 kişiyi kapalı bir alana sıkıştırmak insanları boğmaktan başka bir şey değildir.

5

özel günlerinizi kutladığınız yerdir ve anınız olur orda sadece evlilek değil tabiki

4

Salon düğünü genellik mezuniyet olsun nişan olsun adındanda bilindiği gibi Düğünler için yapılmış alanlarlardır ve daha bir çok alternatif için kullanılabilir doğum günü olsun özel kutlamalar olsun özel şirket yemekleri olsun bir çok konuda ev sahipliği yapmaktadır.Amacı kalabalığı en güzel şekilde rahat ve güzel bir şekilde ağırlamaktır. Örneğin kötü hava koşulları için çok güzel bir fırsattır ve avantajdır

4

Yıl olmuş 2019, hala düşün salonuna para kaptıran mı var?
Oraya verilecek para külliyen zarar parasıdır. Hem o kadar para verip hem de saatlerce ızdırap çekmenin fiiliyata dökülmüş halidir; düğün salonunda düğün yapmak.
Ortalama bir düğün salonuna vereceğin paranın 1/10'u bedele belediyenin nikah salonunu tutarsın. En fazla 3 saat içinde işin bitmiş olur. İçecekti pastaydı gibi şeyler yüzünden garsonla, salon sahibiyle muhatap olmazsın.
Takı takacak olan yine takıyor. Bol bol resim de çektiriyorsun. Resim parası için önceden anlaştığın için, ekstradan bir ödemede çıkmıyor.
Konuklarla çekilen resimleri de ister alırsın, istersen almazsın.
Kısacası her türlü kardasın ve ne kadar ödemen gerektiği belli.
Düğün salonunda bir sayı belirlenir ve nedense hep o sayıdan fazla kişi gelir, sen de ekstradan sandalye parası ödemek zorunda kalırsın.

4

Salon düğünü genellikle kış aylarında hava şartlarından korunmak için kapalı alanda yapılan nikah sonrası eğlence yeridir. Günümüzde hala düğün salonuna para veriliyor olması hâlâ gösterişe ne kadar meraklı olduğumuzun kanıtıdır. Minimum salonu 10000 TL tutsanız o parayla düğün sonrası güzel bir tatil yapılabilirsiniz.

5

bence hiç bir yerde de düğün yapılmaması ama isteyen istediği yerde de yapabilir.ama bence bir seçim yapmam gerekirse kör düğününü .sterdim .salon düğünü insanların düğünlerini düğün yapılması amacı ile yapılmış olan terler de yapmaktır.buralara da düğün salonu denir.

Salon Düğünü ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.