4.7

Genç nüfusun ülkelere etkileri

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Nüfus artıkça çalışan sayısı artar ülkenin gelişimi artar.

5

Avrupa ülkelerinde genç nüfus düşük ve bu konuda çocuk yapanlara çeşitli destekler verilmektedir,ülkemizde ise genç nüfus yüksek,çocuk üretimi konusunda iyiyiz,bunu avantaja veya dezavantaja çevirmek devletin elinde,iyi bir eğitim sistemi,bu eğitim sisteminin hem ara eleman hem de uzman kişileri en kısa yoldan yetiştirmesi gerekir ve bunlara istihdam sağlaması gerekir,ihtiyaca göre okullar yapılmalı,aksi takdirde kalabalık sınıflar düz eğitim,iş imkanı sağlamayan üniversiteler boşta gezen,mutsuz gençler yaratır.

4

Abazalık artıyor cahillik artıyor sapıklık salaklık bütün yobazlıklar tavan yapıyor genç nüfus çok önemli

paylaş - şikayet
4

Nüfusun çoğunu gençlerin oluşturduğu ülkeler gelişmeye daha yatkındır.Bu ülkelerde üretim fazladır ve kalkınmaları daha kolaydır.Bu ülkelerin eğitim ve ekonomi daha üst seviyededir.

4

Gencler dinamizm canlilik ve enerji katarlar ulkeye hem ekonomi hemde kulturel anlamda ucururlar ulkeyi...

5

böyle ülkeler gelişmeye daha yatkındır tabiki ama bu gençlerin nasıl eğitildiğiyle de alakalıdır. başı boş gezen gençlerin olduğu ülkede tüm nüfus genç olsa da bir fayda sağlayacığını düşünmüyorum.

5

Ülkemiz Avrupa 'nın en genç ülkesiymiş. 13 milyon genç nüfus varmış. Sesleniyorum nerede bu genç nüfus. Nedense ben göremiyorum. Yeni ve araştıran beyinlere ihtiyacımız var ama heryer sadece tüketim yapan, hiç birşey üretmeyen insanlarla doldu. Genç nüfus bence üreten bir ülke demektir.

paylaş - şikayet

Genç nüfusun ülkelere etkileri ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.