5.0

Faize para yatırmak

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

İslam dinini referans alan kişiler için yapılmaması gereken haram kılınan bir durumdur,günün ekonomik şartlarında faiz oldukça yüksektir,yüksek faizle birlikte insanlar paralarını vadeli mevduat hesaplarında değerlendirmeye başladılar,zaten bankalarla çalışan kişiler faiz almak veya vermek bir şekilde buna dahil oluyorlar,bir ara %25'lere kadar çıkan faizler 20 ye geriledi son günlerde.

5

Yüksek miktarda paranız varsa faiz oranlarında enflasyonu eşit veya ondan büyükse faize para yatırmak mantıklı ve kazançlı bir davranıştır bu sayede para enflasyon olsa bile faiz paranın satın alma gücündeki düşüşü karşılar ve böylece enflasyondan zarar görmeyiz.

paylaş - şikayet
5

Şu anda 200 bin TL olsa asla çalıştırmayacak olan sistemdir. Bir çok banka da faiz yok diyerek Katılım adını koyup aynı işi yapmaktadır.

5

Bankalar bu ara daha çok faiz veriyorlar uzun dönem en az 32 gün gibi bir süre ve fazlası için güzel kar oluyor oturduğun yerden ana para kaybın yok faizle kazanacağın para zamanı dolduğunda vadesiz hesabına faiz aktarılıp ana paran ile otomatik yeniden yenileme yapabiliyorsun iyide faiz oranları var evet dinimize göre haram ama bir çok kişi ülkemizde parası faizde isteyen istediğini yapar sonuçta bence mantıklı helede bu dönem

Faize para yatırmak ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.