4.6

İnceleme konusunun inceleme formatına uygun olmaması

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Evet zaman zaman bana da oldu ve bir takım ismi yazdım uygun değil diye bidirim geldi anlamadım açıkcası

5

En az 4-5 tane inceleme konum bu sebeple yayından kaldırıldı ve kazandığım aplar da hesabımdan düşürüldü,en son gelen mesajda,”otobüs yolcuğunda sinir olunan durumlar”inceleme konum formata uygun olmadığı için kaldırıldı nedir bu format deraylı bir açıklama yapsanız da boşa uğraşmasak bir sürü yorum kendi yorumumdan da puan almıştım,yazık oldu ben kaldırılması için bir neden göremedim açıkçası.

5

Bu konuda bazen ayrıntılı açıklamalara ihtiyacımız olabiliyor. Sadece "formata uygun olmaması" gerekçesiyle inceleme başlıklarımız silinebiliyor. Daha ayrıntılı açıklamalar yapılması gerekir oysa ki. Mesela ben "Nitelikli eleman" başlıklı incelememin neden formata uygun olmadığını anlayabilmiş değilim. Sorularıma da halen cevap alamadım ne yazık ki. İş Hukukunda ve iş hayatında önemli bir konudur oysa ki nitelikli eleman konusu. Kelaynak yerine "kel aylak", sakatat yerine "sakat at" yazıldığını gören bu gözler şaşkınlıktan hala iri iri açılmış olarak dolanıyor. Nitelikli açıklamalar yapılması gereğinin altını çizerek satırlarıma son veriyorum.

5

Evet ben de birinin konusunu ele geçirmiştim. Kendine iyi baktı ismi. Madem öyle ise incelemelerde diğer bölümünü kaldırmalılar. Sadece kitap, kişi, ürün, web sitesi gibi kavramlar ele alınmalı. Diğer ne olabilir ki mesela?

5

Ben de aslında bu Yapılan bu açıklama Çok güzel çünkü Daha sonrasında bu bildirim gelmediği zaman kazanılan bonuslar tekrardan geri alınabiliyor Hani bu şekilde önlem amacıyla yapıldığı için bence On numara diyebilirim

1

Az önce bununla ilgili bir bildirim aldım ve en yüksek Ap kazandığım inceleme başlığımın kaldırıldığı ve Ap'lerin geri çekildiği yazıyordu. Çok üzüldüm ya gece gece moralim bozuldu.

5

İncele başlığından başkasının konusunu bana gectiği için incelene başlığı uygun olmadığından 23 saat ban yemiştim ve kazanç geri alınmıştı bu haksızlıktır.

paylaş - şikayet
5

Marka kişi gibi başlıkların açılması daha mantıklı ola ki yanlış açıldı bunun sıkıntı yaratmaması lazım zaten bizden başka kimse görmüyor bu yorumları incelemeleri ben böyle düşünüyorum site geliri reklam üzerinden kim girecek de bakacak bizim inceleme başlıklarına yorumlarına buda arı bir konu ama yinede uygun olarak yazmakta fayda var

5

700 den fazla inceleme ve yorumum var listede yarısı bile sayılmamış aynı incelemeyi açtığım için ban yedim ayrıca iyide aynı incelemeyi yapmama imkan yok aynı şeyi yazınca zaten incelenmiş diye yazıyor aynısını nasıl yapmış olabilirim ve bonus ap gelen incelemeler bile sayılmamış

5

Bugün bende yaşadım. Formata uygun değil apleri geri aldık diye mesaj atıldı. Yani anlamış değilim. Formata uymayan unsur ne onu bile yazmamışlar.

İnceleme konusunun inceleme formatına uygun olmaması ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.