3.7

En iyi O Ses Türkiye Jürisi

önce - diğer kategorisine Korcen ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Esprisi ile bu sene reytingi ikiye katlayarak koltuğunu bir kaç yıl daha garanti altına alan bu nedenden dolayı şov programına bir süre ara verecek olan komik sempatik cana yakın adam Beyazıt Öztürk:)

5

Ebru Gündeş,Mustafa,Sandal,Mazhar Fuat,birçok kişi jürilik yaptı ama Gökhan Hakan kardeşlerin yaptıklarını kimse yapamadı,Rock,pop,halk müziği,Semah birçok müzik alanında çalışmalar yaptılar,genelde yarışmacılar da onları seçerdi,dost dost adlı halk müziğini grup olarak çok harika söyletmişlerdi,Emre Sertkaya adlı yarışmacıya çok farklı şeyler yaptırmışlardı,Gökhan esprileriyle Hakan müzik yorumlarıyla yarışmaya renk katıyorlardı.

5

Pek izlemem ama geçen sezon da Yıldız Tilbe gelmişti amatör lige yıldız bir oyuncunun gelmesi gibi bişey olmuştu sanırım.

4

bu sene beyazıt öztürk tek geçerim seyrederken güldürüyor beni. ama bugüne kadar derseniz gökha nı tek geçerim yayınlandığı zamanlarda özellikle gökhanı izlemek için takip ediyordum ki çok tv seyreden birisi olmadığım halde. keyifle izliyordum

2

En sempatik jüri üyesi beyazit orturk. Acunun onu oraya getirme amacı aynı gokhan gibi eğlence kısmıyla ilgilenmesi. Acunun bence istediğini başarmış durumda. Beyazit ozturk de anlattiklariyla esprileriyle aldığı parayi hakettiğini gösterdi. Kendisine aldığı yarışmacıları nereye taşıyacağı tabi bir muamma

1

Hepsi çok başarılı insanlar. Ama program tamamen reyting amaçlı olduğu için herhangi bir iyi cevabı olamaz.

En iyi O Ses Türkiye Jürisi ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.