4.2

Kahvaltılık gevrekler

önce - ürün kategorisine Korcen ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Benim en sevdiğim yulaf var mesela nesguik falan bunlar çok güzel

5

Kahvaltılık gevrejler zayıflama bçve sağlıklı beslenme adına satılan yiyeceklerdir,Nestle'nin bu alanda ürünleri Corn Flaks,Nesfit gibi etinin de yulaf ezmesini kullandım,kendi adıma çok kullanışlı bulmuyorum,sabah kahvaltısında sağlıklı yiyecekler,yağsız peynir,çavdar ekmeği,biraz zeytin köy yumurtası hem yediğinizin zevkini alıyorsunuz,hem de sağlıklı ben genelde akşam acıktığımda süt ve meyve kurusuyla yiyorum lifli olması beni tok tutuyor gece yemek yemiyorum böylece.

5

ne kadar kilo verme üstüne kurulu olsa da çok ama çok sağlıksız yiyeceklerdir geneli süt ile tüketildiği için insanlarda sağlıklı imajı yaratıyor ama kesinlikle sağlıklı değiller çok fazla miktarda ekstra şeker içeriyorlar ve şekerin insan vücuduna zararı saymakla bitmez. genelde amerika ve ingiltere daha fazla tüketir ve oralardaki obez oranını zaten görmekteyiz bence market raflarından dahi kalkmalı sırf lezzetli diye göz göre kendimizi zehirliyoruz lezzetinin arkasına saklanılmamalı

4

Kilo vermek için türlü türlü şeyler icat ettiler bunlardan biri de kahvaltılık gevrekler. Ama işin iç yüzüne bakıldığında hiç de masum değiller bana göre. İçerisinde bulundurduğu bol miktarda şeker ile insanın kan şekerinin hızlı bir şeklide düşmesine yol açıp daha fazla tüketmesini sağlıyor. Yani tıpkı fast food markaları gibi kahvaltılık gevreklerin de asıl amacı daha fazla tüketmemizi sağlamak diye düşünüyorum.

paylaş - şikayet

Kahvaltılık gevrekler ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.