4.0

Lay`s Tulum Peynir Tadında

önce - ürün kategorisine baranacar ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Demet Evgar'ın reklam yüzü olduğu Lay's markasının çıkardığı özel anketle ki bence sırf ekonomik nedenlerle daha ucuza mal olduğu için ürettiği cipstir. Bu ince sarı çıksın sade olanın içine artık tam da belli olmuyor bu tulum peynirinin peynir altı suyu konarak üretilen patates cinsidir. Büyük boyu şu an 4 TL filandı. Ama bazı yerlerde 5 TL'lik üçte ikisi hava dolu festival boyu da var.

3

Daha denemedim ama çok merak ediyorum tadını burda görünce tekrar aklıma geldi deneyeceğim

4

Lay’s Tulum Peynir Tadında; bir nevi peynir aromalı cips gibi , ama tatı çok güzel ben baya beyendim çünkü bana tatı varklı geldi değişik ama bağımlılık yapan bir tadı var

5

Lay's çok lezzetli olan ve insanlar tarafından oldukça tercih edilen bir cips markasıdır. Lay's diğer cips markaları gibi frito lay'a bağlıdır. Lay's cipsinin birçok çeşidi vardır ama bu çeşitlerin en yenisi Lay's İzmir Tulum Peyniri Tadındadır. Bu cips çıkacağı zaman başka tatlı bşr cipsle kıyaslanmış ve halkın oylamasına sunulmuştur. Ben oyumu kullandığımda tulum peynirinin karşısında olan cips öndeydi ama kazananı bilmiyorum. Tulum peyniri tadında olan cips raflarda yerini aldığı için sanırım anketi de o kazanmıştır. Cipslerin her tüelüsünü sevdiğim için benim için aroması pek fark etmiyor.

5

Daha önce denemedim fakat tadının güzel olduğunu düşündüğüm cipstir. Genelde peynir aromalı cipsler benim hoşuma gidiyor ve severek yiyorum. Ondan bunu da seveceğimi düşünüyorum.

5

lays tulum peynir tadında bence en mükemmeli değil ama çok güzel bir tadı vardır.ama ben genelde baharatlı olan cipsleri severim vede baharatlı lay's bence daha mükemmel birde domatesli olan fırında yapılan fazlada yağı yok layste güzeldir ama peynirli olanı sevenlerde olabilir lays önceden bir kaç tane daha çeşitleride vardır.

1

Hayatım boyunca yediğim en kötü tatlı cips olabilir. Tulum peynirini zaten sevmem bi de cipsle birleşince hiç haz etmedim.

Lay`s Tulum Peynir Tadında ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.