4.6

Kahverengi gözün renkli olarak sayılmaması

önce - diğer kategorisine Koralll ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Dünya da böyle bir algı var ve bu bence çok saçma .Halbuki Kahverenkli gözler daha güzel ve bakışları daha etkili gösteriyor.

5

Kahverengi gözlü biri olarak söylemeliyim ki bu beni her zaman tilt etmiştir. Her zaman 'renkli gözlü diye bir tabir kullanılır bunun içine kahverengi katılmaz, bende tabi hep 'kahverengi renk değilmi ?' diye çıkışırım bi. En uyuz olduğum şey kesinlikle bu. Ayrıca göz çizdirme gibi belirle operasyonlar sonucu hep kahverengi gözün altından mavi rengin çıktığı tespit edilmiş. Gözün üstündeki renk pigmenti çizilince kalktığı için altından başka renk çıkıyormuş kendimide böyle avutuyorum çoğu zaman 'çizdirirsem gözü siz maviyi görürsünüz' diye :D

paylaş - şikayet
5

Kahverengi göz çok alışılmış bir renk olduğu için muhtemelen Ve 10 kişiden 8 i kahverengi gözlü 2 si renkli hatta daha düşük bir orantı.Renkli gözlü olmanın faydası güzel görünmesi ama gözlük kullanmaları şart gözlerinde bozukluk olacağı kesin.

5

İnsana koyan bir düşüncedir. Aslında kahverengi gözün daha sağlıklı olduğunu bilmeyenlerdir.En çok görülen ve rastlanan göz rengidir.

4

Kahverengi ve siyah gözler özellikle böyledir aa yeni değil diye tepki verilir ama siyah zeytin gibi gözler erkekleri ve açık kahverengi ise kızları etkiler maalesef ki sadece mavi ela gibiler renkli sayılıyor

Kahverengi gözün renkli olarak sayılmaması ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.