4.3

Su arıtma sistemi

önce - ürün kategorisine dirkpitt79 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Piyasada bir çok firmanın ürettiği ve evlere mutfak musluğunun yanına kurulun ve terkos suyunu içilir bir hale getiren cihazdır. Senelik bakımı yapılması şarttır çünkü içindeki filtreler pisleniyor. Bence güzel bir ürün.

4

Ev icin kullanilar gayet kullanisli lavabonun altina koyulup montaji kolaydir yalmis is yeri icinse buyuk tuz klor tanklari azot komur karisimli tuplerden gecirilerek hidrofor la basincli bi sekilde kullanilmaktadir basinda duran yetkili kisi ilac ayarini iyi ayarlamalidir yoksa mazallah

3

Bence suları temizlesinler bizde kirada oturduğumuzdan böyle şeyler taktırmak ve du taşımak zorunda kalmayalım

5

Artık sularımız eskisi kadar temiz değil dışardan da aldığın suların ne derece iyi olduğunu da bilemiyoruz bu yüzden her eve su artıma sistemi şart hem tasarruflu hemde dilediğince kullanabiliyorsun

4

Su arıtma cihazları artık her eve olmazsa olmazlar arasına girmiş bulunmaktadır. Önceden belediyerin su depolarında arıtma işlemi yapılırken günümüzde bu sistem devre dışı bırakılmış durumda galiba. Bu yüzden her eve arıtma sistemi kurmak gerekiyor. Özellikle büyük şehirler de en büyük ihtiyaçlar haline gelmiş durumda. Arıtma sistemleri şehir şebekesinden gelen suyu içinde bulundurduğu filitrelerden geçirerek temizler ve içilebilir hale getirirler. Bu filitrelerin belirli zamanlarda bakımlarının yapılması gereklidir. Bazı direk lavabolara montaj olacak şekilde tasarlanırken. Bazı modeller ise daha büyük tank halinde tüm evin suyunu sağlayacak sistemler olarak çeşitli büyüklüklerde bulabilirsiniz.

5

Şu arıtma sistemleri suyu arıtacak çok fazla süzgeçten oluşur. Sistemli ve dinematik bir şekilde çalışır aylık kontrolleri yapıldığı taktirde gayet sağlıklıdır.

paylaş - şikayet
5

Su arıtma cihazı suyun temiz berrak olması açısından çok önemlidir.Bu sayede kireç gibi böbrek düşmanı unsurlara karşı iyi bir mücadele verir .Brita kullanmakta olup filtre kalitesi iyidir .Tavsiye edilir.

4

Suyu temizleyerek içme suyu haline getiren cihaz. Bizimde kullandığınız cihaz. Damacanadan daha hesaplı çünkü sadece bir kere cihazın parasını veriyorsun. Onun dışında her sene filtre değişim ücreti. O da pahalı bir fiyat değil. Gayet kullanışlı. Mutfağa musluk halinde yapılıyor.

5

suyun tadını mükemmel yapmakla birlikte tadınıda çok güzel yapmaktadır kullanmaynalra en güzel tavsiyelerden olur su hayattır

Su arıtma sistemi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.