5.0

Karne Günü Heyecanı

önce - diğer kategorisine ıspartalı ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bugün milyonlarca öğrenci karne heyecanı yaşadı. Birçok öğrenci ailesi ile birlikte okullara akın ettiler. Kimisi iftihar, kimisi Onur, kimisi takdir, kimisi teşekkür kimisi de bir kaç kırık not. Önemli olan çocukların değil bu karne anne Ve babalrındır. Karne günü heyecanı herkese kutlu Ve mutlu olsun.

5

Artık o heycan kaldı mı pek emin değilim e-okul çıktıkdan sonra her paunı hem ailen hem kendin takip ediyordun önceden karneyi almadan önce heycanlanıyorduk karnem nasıl gelicek diye şimdi o kalmadı.

5

Anaokulundan liseye kadar okula giden her çocuğun yaşadığı heyecandır bu. Takdir ya da Teşekkür Belgesi alanlar aldıkları karneyi gururla taşırlarken, hiçbir belge alamayanlar biraz üzgün oluyorlar. En güzeli de anaokuluna gidenlerin çiçekli böcekli bol renkli karneleri :) Çok güzel bir heyecandır o herkes birbirine hangi belgesi aldıklarını sorar. Tabii eskiden E-Okul diye bir sistem yoktu ailelerin çocukların notlarından pek haberleri olmuyordu. E-Okul sistemiyle ailelerocukların notlarını çok yakından takip edebiliyor. Herkese okul hayatında başarılar diliyorum umarım bütün öğrenciler istediği karneyi alıp evine götürebilir.

Karne Günü Heyecanı ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.