4.2

Online Oyunlar

önce - oyun kategorisine Chnmct ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Online oyunlar bilgisayarlarda olduğu kadar artık akıllı telefonlarda da fenomen olmuş bir durumda. Daha doğrusu gelişen teknoloji ile artık oyun yapımcıları bilgisayar oyunlarının aynısını mobil uygulamaları üreterej telefonlara sığdırmaktalar.

4

Bilgisayar ve Online oyun denince aklıma metin2 geliyor. Metin 2 ile başladığım bu yolda bir çok farklı online oyun oynadım her sene değişen grafiklerin aksine eksi oyunların verdiği samimiyet bana hala daha hoş geliyor

3

lol,transformice bunlar güzel oyun tavsiye ederim eskiden mobil olarak bide traviyan oynuyolardı dene travianla şansını.

4

halen sıkılmadan oynadıgımız fps mmorpg oyunları mevcut yani ben oynuorum şahsen

4

Fortnite var şuan aktif olan CS de oynanıyor ama çok hile çıkıyor

5

The Online Game (TOG) online oyunlar yani bir kaç kişinin arasında oynanabilen oyunlardır. Genel olarak takım oyunları , battle game , Battle royale gibi birçok çeşitleri vardır. Örnek verirsek bir takım oyununa CSGO en basitinden valvenin tasarladığı bir oyun 5 kişiye karşı 5 kişi olur. Ve savaşırlar. Silahlarla , bombalarla vesayri. Kişilerin birbiri ile iletişimin iyi olmasıyla taktiklerin mükemmelliğiyle oyunda iyi oynayabilirsiniz ve ayrıca bu oyunların uzak zamanda virtuala yani sanala aktarılacağını düşünüyorum. Doğrusu iyi olurdu gerçek hayatta gibi oyun oynamak bir çok sorunu çözebilir.

Online Oyunlar ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.