4.5

Gözyaşı Damlası

önce - diğer kategorisine ıspartalı ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Gözyaşı damlası bir olay, dram, sevinç, haber, ve buna benzer durumlarda gözlerden akan masum damlalardır. Gözyaşı bazen çok şeyi anlatır. Bir damla kitaplar dolusu bir durumu aktarır.

5

Gözyaşı damlaları insanların gözünde bulunan göz yaşı keserim an tuzlu sıvılardir.insanlar bir çok sebepten gözünden göz yaşı akar.mesela bir insan üzüldüldugu zaman ağlayabilir.insan mesela bir film izlerken o film acikli olursa da ağlayabilir duygusal bir filmde de aglaybilirler çok komik bir filmde de aglaybilirler.

3

Var ben oynamiyorum.denedim ama pek hoşuma gitmedi.

5

Ben film oyuncusu olmayı severim Ağlama konusunda biraz yetenekliyim ve film için çağırırsa lar tabii ki de hayır demem giderim filmin başrol oynamalı olsa daha çok iyi olurdu çünkü ben kendimim özel yeteneğim olduğunu düşünüyorum Herkese bol kazançlar Hayırlı akşamlar takibinin takip edelim birlikte kazanalım...

5

Basketbol sporuna ait kullanılan bir tabir,özellikle kısa oyuncular,guard pozisyonunda oynayan yetekli oyuncuların yaptığı,basket potasına girmesi zor herkesin yapamayacağı bir atış şekli,kısa oyuncu turnikeye kalkar ama önünde uzun boylu potayı savunan bir pivot vardır,onun topa blok yapmaması için topu çok havadan atarak yavaşça indirirerek potaya sokar,bu atışı iyi yapanlardan birisi Juan Carlos Navarrodur.

4

Basketbolda bir atış biçimidir. Özellikle Tony Parker'le özdeşleşmiştir..

3

Göz damlası günümüz yaşlıları veya sulanan veya kuruyan gözlerin daha rahat görebilmesi ve kapanmaması için kullanılan bir eczane sağlık ilacıdır göz damlası.

5

Göz yaşı damlası,gözü nemli tutabilmek için göz kuruluğu nedeniyle kullanın suni göz yaşıdır.

5

Göz kuruluğu ya da göz batması gibi durumlarda doktorlar ya da eczaneler tarafından önerilen damlalardır. Bunlar genellikle doğal göz yaşı damlasıdır. Herhangi bir zarar vermez ya da yakmaz. Hızlı ve pratiktir. Göz kuruluğuna büyük oranda yardımcı olur. Fiyatı da uygundur.

Gözyaşı Damlası ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.