4.5

Cevap sayısı bonusları

önce - diğer kategorisine Chnmct ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Şu sıralar sadece cevapsız sorulara odaklandığım için mi bilemiyorum ama bi kaç gündür soru cevaplama bonuslarını alamıyorum acaba cevapsız sorulara bonus vermiyor mu diye düşünmekteyim 100 soruyu geçtiğim halde hiç bonus alamadım cevapsızlarda.

4

Bazıları 250 ap cevaplama bonusu aldım demesine rağmen benim sadece 50 ap cevaplama bonusu aldığım bir sistem bilmiyorum adminin benle alıp veremediğini

4

İnceleme kısmında olmayan bonuslar. Şu yarışma kısmı da olmasa neredeyse anlamı kalmıyor diyeceğim ama yazmaktan zevk almıyorum desem yalan olur. Sırf para için başlamıştım ama aynı nickleri görünce bile sevinir oldum.

5

Cevap sayısı bonusları Ahmetesor sitesinde belirli bir cevap sayısına ulaşınca verilen bonus Ap'lerdir. Ben ne yazık ki bu bonusların hiçbirine ulaşamadım. Bir ara inat ettim elliye ulaşıp o bonusu yapacağım dedim ama altmış üçe geldiğimde hala bir şey alamadığım için pes etmiştim. Umarım bir gün pes etmeden devam eder ve o bonusları tek tek kaparım.

5

250 hariç her gün hepsini alıyorum aralıksız. Bugün sadece 2 saat girebildim ve 00:00'a 2 dakika kala 150 ap bonusunu aldım, gerçekten büyük şans. Darısı 250 ve 500'e henüz o kadar çabalamıyorum. Akışına bıraktım.

4

Onu cok merak ediyorum suan onu denemeyi düşünüyorum oluyor mu diye

5

Eğer sistemin istediği standartlarda cevaplar verilirse rahatlıkla alınabilen bonuslar dır. 100. cevaba ulaşmak mümkün ama benim için 250 cevaba ulaşmak imkansız gibi. Ama 100 ve aba ulaşıldığında da günlük 300 AP ekstra bonus alınmış oluyor ki hiç fena bir rakam değil.

5

Cevap sayısı bonuslarında 25 ve 50 cevap bonusunu gördüm ve aldım,Cevap sayınızdan çok yorumları ne kdar çok açıklayıcı yazarsanız bonuslarınız katlanarak artacaktır.Ayrıca bolca soru begenebilirsiniz.

paylaş - şikayet
2

Günde 100 AP kazanıyorum ama bonus alamadım hala neden acaba ?

5

Bu gün yaklaşık 180 civarı soru cevaplamışım ve 150 AP ödülümü alamadım en az yazdığım satır sayısı üç buçuk ila altı arası değişirken neden böyle oldu anlayamadım sistemde bi sorun var bence

5

Bazen gecemizi gündüzümüze katarak almaya çalıştığımız Ahmetesor puanları olur. Gece saat 1 ve hatta 23 58 gibi saatlerde 100 cevap sayın geçtiniz bonusu 150 AP diye. Hiç unutmam. Ama 250 cevap sayısı konusunu almak çok zor ki imkansız dediğim 500 cevap sayısı konusunu alan bile çıktı.

5

Sitede belirli bir cevap sayısına ulaştıkça verilen bonuslardır. Geçenlerde 500.cevap bonusu olduğunu bile duyup beni şaşırtan bir sistem. 25.cevaba 50, 50.cevaba 100, 100.cevaba 150, 250.cevaba 250 bonus veren ve hatta 500.cevaba 500 bonus veriliyor sitede.

5

Üye olduğumdan bu yana farklı yorumlara şahit oldum ve tecrübe ettiğim kadarıyla soru sayısınında önemi olmakla beraber yazdığınız cevap ve soruların niteliğine göre bonuslar değişebiliyor. Ben mesela 10 .sorumda 100 bonus aldım . Hala neye dayanarak bu bonusların değişkenlik gösterdiğini net olarak anlamasam da özgün olan her şey az da olsa kazandırıyor bunu görüyorum.

5

Bonuslar sayıya göre değişiyor. Ama bu uzun ve doğal cevaplarda verilen bonuslar günden güne farklılık gösteriyor. Üç cevapta iki kere 30 puan aldığım oluyor. Bazen ondan fazla yazıyorum. Bir kere 10 yada 20 ap alıyorum.

5

Cavap sayısına göre bonus veriliyor ancak söyle birşey var sen ne kadar mantıklı ve ne kadar kendine özgün cvaplar verirsen bonus kazanırsın yani şöyle düşüncelerin kesinlikle sana ait olması lazım yoksa değil bonus 1 ap bile alamazsın

Cevap sayısı bonusları ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.