4.6

Fotoğraf albümleri

önce - ürün kategorisine Chnmct ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Artık teknolojinin ilerlemesi ile ailecek oturup beraberce bütün fotoğraflara, hatıralara baktığımız albümler artık yerlerini teknolojik akıllı telefonlarımızdaki uygulama galerilerine bırakmış durumda eskiden daha güzeldi albümler.

4

Telefonla veya fotoğraf makinesiyle çekilen fotoğrafları cikardigimizda ani olarak sakladığımiz fotoğraf defteri

5

Ne güzeldi hala eski fotograf albümlerimzi durur özledikçe alıp elime bakarım annem siyah filmlerini bile saklamış ne yazik ki bu telefonlardan sonra artık öle albümüz yok herşey bilgisayarlarda telefonlarda çıkarmak gerek aslında.

5

Fotoğraf albümü, bir kitapta toplanan fotoğraf koleksiyonudur. Fotoğraflar çekildikten sonra muhafız edilebilecek en güzel yer fotoğraf albümleridir. Yıllar sonra bile bu albümlere bakarken insan kendinden geçer suratından tebessümü eksik edemez. Herkesin evinde bir tane bile olsa muhakkak bulunur fotoğraf albümü.

4

Fotoğraf albümü, eskilerden bugüne kadar çekilmiş fotoğrafların biraraya getirilmesidir. Birnevi anılar kutusu gibi bir yerdir. Heleki büyüklerinizin bir fotoğraf albümü varsa çok şanslısınız demektir. Çünkü o albümleri incelerken kendinizi bir an onların olduğu dönemde hissedersiniz.

3

Çoğu zaman imkansızdan. Duruma göre değişiklik gösterir ama insanı kemirir

4

uzaklara uzaklara kimsenin görmediği yere sezsiz uçsuz bucaksız bir yere

5

İnsanlar çektirdikleri resimleri ileri hatıra anı olması için hatırlamak için veya çocuklarına göstermek için miras bırakmak için albüm yaparlar fotoğraf albümü yapılması da gereklidir zorunludur bence bazı insanların çocukluğuna dair hiçbir resmi yok veya ailesinden birini kaybetmiş resmi yok sıkıntılı bir durum ama günümüzde öyle değil çocukların her anı neredeyse telefon makine ile çekiliyor abartmadan gerekli bir durum ileride ona hatıra anı kalacak

5

Çektiğimiz fotoğrafları ilerde güzel bir anı olabilmesi için fotoğraf albümünde saklarız. Büyük bir fotoğraf albümü alırsak uzun süre kullanabiliriz ve birçok resmimizi saklayabilir ilerde çocuklarımıza ve torunlarımıza gösterebiliriz.

5

Fotoğraf albümleri bizi eskiye döndürdügünü düşünüyorum bu yüzden inanılmaz bir hayat parçası bence düşünsenize 1 2 yaşındaykenki hallerinizi görüyorsunuz anlatıyorlar ne kadarda degişmişim falan diyorsunuz bence bu yüzden hayatımızın bir parçası :)

5

Fotoğraf albümü özel anlarımızı saklayabileceğim güzel bir dosya modeli çocukluk dönemini lise anılarını düğünlerinin fotoğraflarını ve bi çok şeyi saklayabileceğin görselli anı defteri de diyebiliriz

5

Nerde o eski günler tadında. İçinde bir dünya hikaye barındıran gizli hazine. Baktıkça insanın bakası geliyor.

5

Ćok güzel anilarini hatiralari sakliyabilecegin bir yer unutmamis oluyosun cikartip cikartip bakmana yariyor

5

Fotoğraf albümleri, en güzel anıların saklandığı yerlerdir. Her sayfası maziden kalan karelere doludur. Onlara her baktığımda yeniden yaşarım o anları. Müthiş duygularla kaplanırım. Benim için fotoğraf albümlerinin yeti bambaşkadır.

5

Fotoğraf albümleri çekilen fotoğrafların içerisine yerleştirildiği albümlerdir. Genellikle her sayfasında plastik bir bölüm olur bu bölümlere fotoğraflar sıkıştırılır. Yıllara ya da kişilere göre sınıflandırılabilir. Çoğunlukla kapağını açtığınızda içine kocaman duygular kaplar. Güzel anıları saklamak ve ölümsüzleştirmek için en iyi şeydir.

4

eskilerde kaldı fotoğraf albümleri dijital çıktı mertlik bozuldu

Fotoğraf albümleri ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.