4.1

Spor salonları

önce - mekan kategorisine Koralll ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Kişinin zayıflamak ya da vücut geliştirmek için gittiği mekandır.Burada işinize yarayacak birçok alet mevcuttur.Kendinize kişisel antrenör tutarsanız istediğiniz sonuca çok daha hızlı ulaşırsınız.Fiyatları gittiniz mekanın tanınırlığına ve konumuna göre değişir.

5

Spor salonları insanların zayıflama veya kas yapmak vs genel anlamda spor yapmak için kullandıkları kapalı alanlardır. Ben spor salonu olarak xfit spor salonuna gidiyorum ve bu salondan gayet memnunum her ihtiyacımızı karşılıyor.

5

Çok değişik insanlar görebilceğin bir yer farklı farklı insanlar bağıran fotoğraf çekilen kaslarına bakan. İnsan orda çalıışınca kendini bi özgüvenli hissediyor

3

olablir bir çok kişi kullanıyo ve gidiyo sporunu yapıyo olabilr ben dah su yasıma kadar hiç gitmedim hep yurudum yada evde yapmaya calıştım ve gayet evdede yapsam oluyo bence işe yarıyo doğru sekilde yapıldugında ama bır cok arkadasım var spor solonuna yazıldıgı halede dondurup gıtmeyenler var

4

6 ay yazılıp 3 gün süren eylemdir başlayanların protein tozu vb şeyleri su niyetine tüketmesi işin cabasıdır

3

Günümüzde insanların fit ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak için spor yapmak amacıyla gittikleri yerlere spor salonu denir. Aylık ya da yıllık ücretler ödeyerek üye olabilirsiniz. Genellikle içerisinde belirli bir giriş hakkı olan kartlar verirler. İçerideki aletleri kullanırsınız.

4

3 ay gittim 1 cm gelişme olmadi duzenli de gittim anlamadim sorun salon da mu bende mi ama cok calisarak basarilir

Spor salonları ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.