4.2

Korkularla başa çıkmak

önce - diğer kategorisine Koralll ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

insaoğlu yaşamı boyunca bir şeylerden korkmuştur zaman içerisinde bu Korkular farklılık gösterebiliyor insandan insana ne var olan korkularını yenmek için üzerine gitmek lazım

3

Korkularla başa çıkmanın en iyi ve etkili yolu üzerine gitmektir, veya oturup korkumuzun aslında kendi kendimize yaptığımızın farkına varıp yenmektir

5

Korkularla başa çıkmak çok zordur asla göründüğü gibi değildir her insanın çeşitli korkuları vardır bunların üstesinden gelmek gerçek anlamda yürek ister

4

Bir insanın birçok korkusu olabilir.Kişi bunlarla hayatına devam edemeyeceği için korkularını yenmesi gerekir.Korkuların üzerine giderek veya aslında korktuğu şeyin üstesinden gelebileceğine inandığı zaman her şey yoluna girecektir.

5

Korkularınla başa çıkmak için o korktuğun korkularınla yüzleşmen gerekir. Korkularınla yüzleşmek eminim seni bir nevi rahatlatacaktır. Bu yol seni açıklığa kavuşturacaktır.

5

Korkularla başa çıkmak yetenek gibi bir şey bence. Zor bir şey çünkü

5

Korkularla başa çıkmak, korkularla psikolojik olarak mücadele etmeyi ve genellikle başarılı olmak anlamındadır.. gerçekte oldukça zordur, özellikle fobi haline gelmiş korkularla başa çıkmak, profesyonel yardım gerektirir.. ancak kararlılıkla bazı korkular aşılabilir..

5

korkular insanlar içindir hayvanlar içindir yani insanlar elbetteki bir şeyler korkabilirler.ama bu korkularla başetmek için kaçmamak lazımdır.mesela insanlar bazen karanlıktan korkarlar vede aydınlık yarlere gitmek oradan uzaklaşmak isterler bundan kurtulmak için korktuğun şeyi yapmalısın mesela karanlıktan korkuyorsan karanlığa alışmaya çalışacaksın

5

Her insanın içine birden bire bir huzursuzluk girebiliyor ki bu çoğu zaman bende de oluyor. Ben kendimi olumsuz, kötü düşüncelerden olabildiğince uzak tutmaya çalışırım, farklı islerle uğraşırım. Peygamber Efendimiz (S.A.V) içine huzursuzluk ve sıkıntı girdiğinde Nas ve Felak surelerini okurmuş öyle rahatladığını hissedermiş.

1

benim unutamadığım replik cennet mahallesi küpekler ve ferhatlar giremez

5

Hayvan seven insanların ileride eşini, arkadaşlarını ve ailesini de çok seven insanlar olduğu bilimsel olarak araştırılmıştır.

3

Korkularla başa çıkmak zorlu bir savaştır. Çünkü her korkunun bir başlangıç hikayesi vardır. Başa çıkmak için korkunun üzerine gitmek gerekir ve bu kişi için çok güç olabilir. Sevdiklerinden yardım almalı ve içinde olan saklı gücü bulmalıdır. Korkuları ne olursa olsun herkes başa çıkabilir, yalnızca cesur olun ve başaracaksınız.

Korkularla başa çıkmak ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.