4.4

Uçak fobisi

önce - diğer kategorisine Chnmct ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Gemi kazası geçirseniz kurtulmanız yinede bir şekilde muhtemel ama uçak kazalarında kurtulma şansınız ne yazıkki çok düşük. Resmen tonlarca ağırlığında demir ve çelik yükü havada süzülüyor her hangi bir kaza durumunda bir anda patlaması en kötüsü.

5

Genellikle yükseklik korkusu olan kişilerde vardır ucak yükseklere çıktıkca bu kişilerde korku ve telaş belirir günümüz tıp çagında buna çözüm için bi kaç saat etkili haplar bulunmaktadır bu haplar kişiyi sakinleştirip korkmasını engellemektedir

5

Bende de var uçak korkusu. Bir kere binmek gibi bir hata yaptım bir daha da bineceğimi zannetmiyorum. Hiçbir güvenlik önlemi yok, uçak düşerse kaç metre yükseklikten düşeceği belli bile değil hayatta kalma şansınız ise yok denecek kadar az. Saatlerce yol eziyetini çekerim yine de gideceğim yere otobüs veya özel araçla giderim. Bindiğim de bacaklarım korkudan zangır zangır titriyordu. Hala o gün aklıma geldikçe korkudan yüreğim hoplar. Binmiş biri olarak tavsiye etmiyorum.

3

Binene kadar bende var sanıyordum bu fobi. Bir gün iki günlüğüne fuara gidecektim uçakla. İlk binişim olacaktı. Heyecanlanmıştım baya. Ama sakinleştirici falan almadım. Babam da vardır uçak fobisi. O sakinleştirici alıp biner. Neyse bindik uçak kalktı. O kadar da heyecanlanacak bir şey olmadığını öğrendim. Gayet güzeldi. Otobüs gibi mide bulantısı da yapmadı.

3

Keloğlan Keloğlan masalları Nasrettin Hoca Alice Harikalar Diyarında

4

Açıkcası bana tuhaf geliyor ne de olsa adamlar demirden calmaz dimi

5

Açıkcası korkudan ibaret olan durum düsermi düsse kutulamayız zaten bulutların üstünde gidiyon kalkarken korkuyon sonra uçak hobisi diye birsey olusuyor sadece korku bir cok insanın yasadgı korku gibi

5

Gönülde tek olan hep sevilen demek kızım bu arada adım osman değil yani :)

Uçak fobisi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.