4.3

İsminizin anlamı

önce - kişi kategorisine Chnmct ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

adım nalan anlamı ağlayan inleyen ve acı çeken demek.

5

Doğarken malesef ki isimlerinizi seçemiyoruz bazılarımız isimlerini sevmezken bazılarımız da ismimizi koyan kişiye minnetlerimizi sunuyoruz. Bazı isimler isim olarak iyi gözükse de anlamları kötü olabiliyo yada tam tersi. Mesela benim ismimin anlamı dünya ya da evren demek.

4

İsmim defne. kulağa hoş gelen bir isim gibi dursa da anlamı pek kulağa hoş gelmiyor. Ağaç altı üstü. Yaprakları güzel kokan bi ağaç.

5

Adım Büşra anlamı iste müjde demek genelde insanlar isimlerinin anlamına kişisel özelliklerini de etkiler ve bu olasılığı düşünürsek tam bir büşrayım

4

Eski türklerde gök tanrısı deniliyormuş bazende göklerin hakanı (Gökhan)

3

İlk ismim meriç nehir anlamına geliyor ikinci ismim kerem allahın isimlerinden birisi

4

Tek bir kişi tanıdığım var ve çok az bulunan bir isim ;
Doğru , güçlü , asker. (Berker)

5

Adım Buket. Bildiğiniz bir demet çiçek işte... Ancak demetten bir farkı var. Buket'in içinde farklı özel ve daha pahalı çiçekler oluyor. Kır çiçekleri demet oluyor sanıyorum. Ama onlara da bayılırım. İnsanlar ismiyle müsemmadır derler. Ben hayatım boyunca çok renkli oldum, Buket gibi... Her çiçekten bal almayı da sevdim. Çapkınlık anlamında değil... Aynı anda birçok şeyle uğraşabilmek gibi...Her şeyden hevesimi almak gibi...

paylaş - şikayet
5

İsmim Halil. Anlamı ise en yakın dost, kardeş demek. Peygamber Efendimiz'in en yakın dostunun ismide Halil'dir. İsmimi ve anlamını seviyorum.

İsminizin anlamı ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.