4.5

Kulak çınlaması

önce - diğer kategorisine Ssiimmm ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Sürekli olan bir şey değil fakat zaman zaman kulağımın çınladığı zamanlar oluyor. Ben bunu hep birinin beni konuştuğuna yorarım ama bilimsel bir açıklaması var mı hiç duymadım. Sizce bilimsel bir açıklaması var mı ? Varsa nedir ?

4

Birileri yine bizi konuşuyor diye düşündüğümüz olmuştur tabi herkesin

5

Kulak çınlaması ara sıra olan çınnnn sesinin meydana gelmesi ile hissedilen bir durumdur. Halk arasında kulak çınlamasının olduğu durumlarda birinin senden bahsettiği ya da seni andığı söylenir. Hatta o anda sen isim söylersin ve söylediğin isimde kulak çınlaman durursa seni anan kişinin de o olduğu söylenir. Mecaz olarak da birinden çok bahsedilirse kulaklarını çınlattık gibi şekillerde söylenir.

4

Kulak çınlaması, hemen hemen hepimizde zaman zaman meydana gelen ve genellikle sadece bir kulakta duyulan ince bir çınlamadır. Halk arasında kulağınız çınladığında birinin sizin hakkınızda konuştuğu söylenir ve buna inanılır. Bu durumun çok sık yaşanması bir soruna işaret olabilir.

5

Bir kişinin arkandan iyi veya kotu yorum yaptığını hissetme durumu

5

Kulağımızın çınlaması çoğu kişi tarafından şöyle yorumlanır, sağ kulak çınlarsa derlerki birisi sizin iyiliğinizden konuşuyor, sol kulak çınlarsa kötülüğünüzden konuşuyorlar derler, tabiki nekadar doğru bilinmez ama bence kulak çınlarsa bu beynimizden gelen bir rahatsızlık diye düşünüyorum

Kulak çınlaması ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.