4.5

Gelinin kız kardeşi makyajı

önce - kişi kategorisine Kürşat66_ ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Bir gelin promosyonu nedir dediklerinde baldız diyesiniz gelmezmi işte bu.

4

Bir mizah cümlesidir aslında. Gelinin kız kardeşinin düğünde kendine uygun bir damat adayı bulmak istediği düşünülür. Bu nedenle süslenmiş onca kadın arasında kendini göstermek için daha da fazla süslenip gelinin yakınlarında dolaşır. Bu nedenle gelinin kız kardeşi makyajı isimli bir cümle türemiştir. Böyle bir şeye gerçekte rastlamak oldukça güçtür.

5

Gözlemleyebildiğim kadarıyla düğünde gelin kadar stresli ve tüm gözlerin üzerinde olduğu 2 numaralı kişi. Evet bu kişi damattan daha cok gözleri üzerine toplayan kişi geline bir göz ucuyla baktıktan sonra tüm teyzelerin iki numaralı hedefi kendilerince oğullarına kız bakan teyzelerin soğuk savaş sebebi. Ama gelinin güzel kardeşi o simi bide yut ağzında daha güzel parlar.

5

Düğünlerde gelinden daha dikkat çekici bir insan varsa oda gelinin kız kardeşidir. Tanınması en kolay kişidir. Gerek makyajıyla olsun, gerek saçıyla olsun, gerek giyinimiyle olsun 1 metre öteden baktığımız taktirde ‘gelinin kız kardeşi’ sıfatını takacağımız insandır. Geline en yakın olmak durumu da havasına hava katan bir olaydır.

3

Dugunlerde gelinin kiz kardesini tanimasak bile giyinisiyle saciyla makyajiyla ben gelinin kiz kardesiyim diye bagiriyo zaten haha :))

5

Müthiş simli kocaman bir topuza eşlik eden yine simli, gösterişli, renkli ve ağır makyajdır. Sim her yerlerindedir. Çok koyu ya da kırmızı bir ruj sürerler. Abartılı bir göz makyajı eşliğinde bir de takma kirpik. Aslında bunlar güzel ama düğün boyunca oynayıp terledikten sonra o fondötenin geldiği hal gerçekten üzücü oluyor. Ama yani arkadaşım millet ablaları evlenince şöyle en abartılısından bir makyaj ve topuz yapıp şıkıdım şıkıdım oynayamayacak mı??

5

Gelinin kız kardeşi makyajı bazen gelinden bile abartılı şekilde yapılır. Gittiğim düğünlerde illaki dikkatimi çekmiştir kardeşler. O kadar süslü gözükürler ki bir de gelinin yanından katiyen ayrılmazlar ve böylece düğün ortamında kendilerini belli ederler. Şahsen ben ablam evlendiğinde giydiğim straplez ve parıl parıl elbiseden oldukça pişmanım. Ama bence ablanın ya da kardeşinin düğününde de gönlünce süslenemeyeceksen ne anlamı var ki yani değil mi?

Gelinin kız kardeşi makyajı ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.