4.8

Netflix ücreti

önce - websitesi kategorisine Koralll ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Bence ücretsiz olsa çok daha iyi olur ve üye sayısı çok daha fazla olur.

5

Ben netflixe üye değilim o yüzden üyelik ücreti hakkında da net bir bilgim yoktur. Ama tabi ücretsiz olsa daha çok tutulur ve çok daha fazla üye kazanırlar.

5

Hakettikleri parayı alıyorlar bence. Bir emek sarfediliyor bir gider oluyor o filmleri çekerken ve bunların karşılanmasını istemeleri çok doğal. Televizyonlarda ki bir tivibuya,digitürke para verilirken sorun olmuyor ama netflix’e para vermeye gelince insanlar ayaklanıyor. Kaliteli film izleyebiliyorsanız karşılığını vermelisiniz.

5

Tek ekran ve normal hd için 15 lira olan ücrettir. Benim şahsi fikrim pahalı olmadığıdır. Çünkü güç geçtikçe içeriği artıyor ve altyazı dublaj kalitesi çok iyi. Bu nedenle eğer tek kişiyseniz 15 liralık olan paket sizin için yeterli olacaktır.

5

Bildiğim kadarıyla ücreti değişiyor Fakat benim erkek arkadaşım kullanıyor ve aylık 15 lira veriyor filmleri ve dizileri çok güzel ve 15 lira çok büyük bir para değil

5

Ben netflix kullanıyorum ayda 15 lira veriyorum Ayrıca dizileri ve filmleri çok kaliteli kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye edebilirim ilk ay ücretsiz denemenizi tavsiye ederim

5

Bence para vermeye gerek yok 1 aylık ücretsiz kayıt olup sonra iptal edilebilir

Netflix ücreti ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.