4.2

Yargısız infaz

önce - diğer kategorisine Chnmct ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Yargısız infaz bir kişiyi anlamadan ve dinlemeden onu hemen yargısız infaz yani öngörüsüz olarak kişiyi dinlemeden yapılan kişiye büyük bir suçlamadır.

5

Yargısız infaz bir kişiyi anlamadan ve dinlemeden onu hemen yargısız infaz yani öngörüsüz olarak kişiyi dinlemeden yapılan kişiye büyük bir suçlamadır.

5

Yargısız insfaz bir çok cümle içinde farklı anlamlarda kullanılabilir. Bir şey veya bir insan hakkında doğrusunu bilmeden, önceden bir suçlama yapmak, şahısa veya eyleme göre o kişinin cezasını kendi kafasında kesmek anlamına gelir.

4

Bir şeyin ne nasıl neden olduğunu bilmeden bir an öfke ve sinirle karşıdakini kişi hakkında karar almak bazende tanımadığın bir insanı görünüşü ile kötülemek

3

Bir yargı organınca yargılanmaksızın suçlu bulunarak cezayı yerine getirme

5

Yargısız infaz, bir kişi hakkında gerekli inceleme ve araştırmayı yapmadan suçlu olduğuna hükmetmeye verilen addır.. yargısız infaz sadece zihinde bir imaj olarak kalabileceği gibi fiziki olarak bir suçlunun cezasının infaz edilmesi anlamına da gelir.. son derece tehlikeli ve geri dönüşü çoğunlukla zor olan bir yargı türüdür..

4

Yargısız infaz anlayıp dinlemeden ceza kesmektir. Çok yanlış bir davranıştır. Önyargılı olan insanlar karşılarındakini dinlemeden birde ona ceza verirler. Bazen bu durumun hukuken de yaşandığına şahitlik ederiz. Kurban suçsuz olduğunu kanıtlayamadığı için dinlenmez ve konuşma hakkı elinden alınıp ceza kesilir. Yapılmaması gereken kötü bir durumdur.

3

Yargısız infaz bir kişi veya ben dinlemeden suçlamaktır

Yargısız infaz ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.