4.7

Bonus AP kazanma

önce - diğer kategorisine diziger ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Sitenin bizi daha çok teşvik ettiği özelliklerden birisidir. Aldıkça sitede durma isteğim daha da artıyor. Bu sayı daha çok olursa bence siteye olan ilgi ve alaka daha fazla olur diye düşünüyorum. Şimdilik sitenin en büyük kazanç sağlayan olayı bonus ödül kazanmaktır.

3

Ben 7 ap zor kazandım bu diğer arkadaşlar ne yapıyorda bu kadar çpk kaznıyor

5

Bonus AP kazanılan en güzel AP türüdür :-) nitelikli ve özgün cevaplara, inceleme başlıklarına, kaliteli yorumlara daha fazla verildiği tecrübeyle sabittir! çok bonus AP kazanan biri olarak diyebilirim ki, fena halde motive edici oluyor :-)

5

Bonu AP kazanabilsem daha cok tesvik olacam fakat kazanamiyorum. Bonus AP nasil kazanilir biri tarif edebilirmi bana lutfen.

5

Bonus AP kazanmak Ahmetesor sitesinde en iyi kazanma yollarından biridir. Yazdığınız cevaba ve yorumlamaya göre kaliteli, özgün ve çok kısa olmadığı sürece bonus AP alırsınız. Bu miktar yazdığım kriterde cevaba göre bazı diğer etkilere göre değişebilir. Birde cevap sayısı belirli bir sayıya ulaşıldığında bonus AP alınabiliyor.

5

Bonus Ap kazanmak, Ahmetesor sitesinde ap biriktirmenin ve elde etmenin en öncelikli yoludur. Bonus Ap kazanamnın yolları öncelikle sorulan sorulara özgün ve kaliteli cevaplar vermektir. Bu sayede verdiğimiz bu cevaplardan bonus Ap kazanabiliriz. Aynı zamanda verdiğimiz cevaplar belli bir sayıya geldiğinde cevap sayısı bonusları alırız.

5

Bonus ap puanı görünce insanı bir heyecan kaplıyor, o anki heyecan anlatılamaz sadece yaşanır, sanki yorumun çok beğenilmiş ve sana ödül veriliyor böylesi güzel bir durum

5

Bonus AP kazanmak yazdığımız güzel cevaplarla ve belirli cevap sayısını geçmemizle mümkün olan bir şeydir. Bir anda ekranda beliren bonus ap kazandınız yazısı çocuk gibi mutlu olmamıza yetiyor :)

Bonus AP kazanma ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.