4.4

Arama motoru

önce - diğer kategorisine Koralll ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Arama motoru internette her hangi bir bilgiyi aramak için kullanılan girişlerdir google ve yandex gibi

4

Yandexten başkası yalan. Hem hızlı hem arayüzü gayet hoş görünümlü. Bence chrome,explorer ve benzerlerine göre iki tık önde. Zorunda kalmadıkça yandex kullanırım.

4

Samsung internet Yandex Chrome gibi uygulamalar ile internetten oyun belge müzik pdf indirmeye sosyal medya hesaplarına girmeye araştırma yapmaya video izlemeye haberleri takip etmeye yarayan uygulamalar

5

Aradığınız çoğu şeyi anında bulup önümüze getiren bir sistemdir

5

Arama motoru internet üzerindeki bilgilere erişmek için bir kelime, bir cümle, resim veya benzeri birçok şeyi videolarda, haberlerde, yazılarda birçok ortamda aramanı sağlayan bir sistemdir. İnternette aradığımızı bulmamızı bu sayede oldukça kolaylaştırır. Google en popüler arama motorudur.

5

Arama motoru, internette bir şey araştırmak istediğimizde bu araştırmak istediğimiz şeyi yazdığımızda bize bununla ilgili her şeyi ortaya döken sistemlerdir. Arama motorları internet üzerinde çalışırlar ve bilgiye ulaşmada insanlara çok büyük bir kolaylık sağlarlar. En bilinen arama motoru Google'dır.

3

Arama motoru genellikle bir bilgiyi araştırmak için kullanılan bir İnternettir ben genellikle Yandex ve Google kullanıyorum bunlarda isteğimi hemen ve hızlı şekilde bulunuyor.

Arama motoru ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.