4.0

kin tutmak

önce - diğer kategorisine nurshn6418 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Birine karşı sürekli öfke halinde olma durumudur ve öç alma duygusu hakimdir. Kişiye zarar verme yol ve yöntemlerini araştırır.

5

Bazı insanların istesede önünü alamadığı karakteristik özelliklerinden birisi de kin tutmaktır. ikili ilişkileri zayıf ve sarsılmış olan kişilerin bu işi daha da abartıp bir ömür boyu sürdürdükleri de aşikârdır..

3

Kin tutan bir insan ya kötülük yada hoşuna gidilmeyecek bir davranış sergilemiştir bunun sonucunda haksız kalan kişi yapılan kötülük karşısında öc almak duygusuyla yaşar öc almak için dayak şiddet ve daha bir sürü kötü yola başvurabilir çevremizdeki insanlar dikkat edip davranışlarımızı düzeltmeli yüz. benim bu konu hakkında düşüncem budur teşekkürler

paylaş - şikayet
3

İnsanların karsıdakı kişiye karsı öfke duyması görmek iştememesi kızgınlık göstermesi aralarında yasanan olaylar ile büyük öfke içinde olması durumu na denir

5

Kin tutmak insani bir duygudur. Size ya da sevdiklerinize ya da malınıza mülkünüze zarar vermiş olan bir insana karşı hissettiğiniz nefretin kalıplaşmış halidir. Kin tutmak kin tutulan kişiye zarar vermez. Kin tutan kişiye büyük psikolojik zarar verir.

kin tutmak ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.