4.4

Nükleer bomba

önce - ürün kategorisine Chnmct ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Zararları ciddi anlamlarda çok büyük ve testlerinin bile yapılmasının oldukça kötü sonuçları doğurabilen bir tür büyük alan genişliği etkili bombalardır. Bubtarz silahlar tek bir bomba ile büyük bir ülkeyi felakete sürükleyebilecek niteliklerdedir. Ve tarihimizde bunun en büyük örneğini yaşayan Japonya ülkesi olmuştur.

5

Nükleer bombalardan bir örnek amerikanın japonyaya attığı atom bombasıdır zararı o kadar büyük olmuş ki o zaman ölen insanlardan yanı sıra hala orada doğanlar hastalıklı olarak doğurmuş ve orada bitki bile çıkmıyor zararı kaç sene boyunca sürmüş ve hala daha aürmeye devam ediyor

4

Çok tehlikeli olmasının yanında yasaktır da. Bir nükleer bomba bütün dünyayı etkileyebilir.Kesinlikle desteklediğim bir silah türü değildir.Kullanılmasına karşıyım.

4

Yani ben bu bombanin nerden nasıl yolla kendime şahiz ala bilseydim hiç pişman olmazdim kullanacağım yerde ülkeme yanlış yapan bir ülkeye askerimizdir polisimizden önce ben fuzeyi firlatmak isterdim sizi bilmem ama millet ben vatanymy çok seviyorum ve vatanım icin canım feda...

5

Kadın olsun Erkek olsun herkes bakımını yapmalı sonucta herkes bir yerlerde calısıyor veya okuyor öncelik ailen akabinde ise iş arkadaşların cevrendir. Onlara da güzel gözükmelisin sevmeleri için : )

Nükleer bomba ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.