4.0

PUBG or Fortnite

önce - oyun kategorisine YaŞaR-öÇaL ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

pubg gerçekten son zamanlarda bırakamadığım online oynanan bir oyun olarak severek oynuyorum. zorlu takımlarla kapışmak gerçekten savaş heyecanı veriyor. bunun yanında yeni arkadaşlıklar kurmakta ayrıca bir getirisidir. ben baya bir oynuyorum ve yenilikleriyle daha güzel olaçagını düşünüyorum.

2

Eşimin bağımlısı olduğu benimde sinir olduğum nalet bir oyun . Lutfen o oyunu bırakın çünkü emin olun ki eşiniz bu durumdan cok rahatsız oluyordur onun yerine ailenizle vakit geçirin çünkü zaman sizden aldığı sevdiklerinizi geri vermez

4

Pubg gerek grafik gerek altyapı bakımından fortnite 'dan 1000 kat daha iyi bir oyun.Fakat Bağımlılık yapması ve yüksek performanslı pc istemesi bakımından pek oynama imkanı bulunmuyor.

5

Fortnite tamamen saçmalıktan öte, gerçek hayatla alakası yok PUBG tam tersi

4

Ya harika aa oyunu taziye ediyorum herkese oynayın gebertin gavırları beylerr

5

tabiiğki pubg ben oynuyorum ekle beni: BatmanBross

3

Bu iki oyun son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran oyunlardır. Özellikle PUBG oyunu telefonda ücretsiz olması sebebiyle birçok insanın oynadığı ve büyük vakit harcadığı bir oyundur. Eğer oyunu bilgisayarınızda oynamak isterseniz oyunu satın almanız gerekir. Oyunun kısaca olayı adaya düşen insanlar ve adı dan sağ kurtulan tek kişi.

PUBG or Fortnite ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.