4.5

Evlat Acısı

önce - diğer kategorisine Demett ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bir dizide duymuştum ve çok sevmiştim.Babası ölene yetim, annesi ölene öksüz derler ancak evladı ölene hiç bir şey denmez çünkü bu acının ne tarifi nede adı yok.Düşmanım dahi yaşamasın bunu kaldırılacak gibi bir acı değil.Her sınava gögüs gererizde bununla sınanmayız umarım.

5

İlk olarak şunu dile getireyim Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın inşallah gerçekten bu hayatta en acı verici olaylardandır. Empati yapması düşünmesi bile gerçekten zor bir durum bence televizyon sahnelerinde bile bu tarz sahneler izlediğimizde bile ne kadar üzülüyoruz. Kurtlar vadisinde Memati'nin oğlu Mamoş öldüğü sahneyi unutamıyorum Memati mezara giriyor uyan Mamoş türküsü ve Allah'ını seven üzerime toprak atsın demeside izleyenleri bitiren nokta oluyor. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın yaşayanlara da sabırlar versin gerçekten çok zor bir durum

2

Dünyanda yaşanabilecek en büyük acı olsa gerek. İnsanın kendinden bile çok sevdiği tek varlıktır evlat. Doğumuna, büyümesine, gelişmesine en yakından şahit olunan, en çok emek verilen can parçalarıdır. Saçının teline zarar gelmesine dayanamaz anne ve babalar. Allah sabır versin evlat acısı çekenlere.

5

Evet gerçekten çok zor bir durum ilk an inanmak istemiyorsun,kabullenemiyor ve her an yanında olduğunu düşünüyor sanki gelecekmiş gibi hissediyorsun hayat daracık bir yer olmuş bu koca dünyada nefes alamıyor gibi oluyorsun o ilk günleri atlatmaya çalışırken evladının toprak altında üşüdüğünü ve orada tek başına korktuğunu düşünmeye başlıyorsun evlat herşeyden daha kıymetli,ona birşey olmasın bana olsun dediğin evlat her kokladığım anda cennete olduğumu düşündüğüm artık Yok zaman geçiyor ve zamanla alışıcaksın demeye başlıyorlar asla alışılmıyor onu acısı ta yüreğimde kimsenin göremeyeceği yerde,Allah ım verdi o aldı dediğim evladım,Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın.

5

Allah kimseye yaşatmasın .. Evlat acısı nedir yaa.. eşinle bir çocuk yapıyorsun sen onu taşıyorsun kahrını çekiyorsun hormonların tavan vucudun degisiyor kilo alıyorsun o doğum sancısını çekiyorsun çocuğu buyutuyorsun besliyorsun falan derken bir gun manyağın biri geliyor canına kıyıyor ya da başka şeyler oluyor o anki acı işte o ailenin çektiği o kendi canından bir parça gitmiş allah kimseye yaşatmasın ..

4

Yaşamadım. hayalini de kuramıyorum yani çocuğum yok ama bu acıyı yaşan yakınlarım var. Rabbim hiç bir Anneye evlat acısı yaşatmasın demekten başka bir şey gelmiyor elimizden yaşayacaklar ve yaşayacağız da. Rabbim sabır ve soğuk kanlılık versin.

4

Dünyada yaşanabilecek en büyük aci Allah göstermesin

5

Allah kimseyi evlat acısıyla sinamasin çok zor Binbir zorluklarla büyüt beklenti içinde ol takdiri ilahi

3

Dünya'da gelmiş geçmiş en büyük acıdır o! Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın..

5

Tarifi olmayan büyük kayıplardan biri anne ve babanın yasayabilecekleri en kötü acı bu olsa gerek evlatlarını kaybedenlerin ne cektiklerini az cok biliriz ölümün her evde oldugunu biliyoruz ama evladımız apayrı bir durum

4

Adi ve tarifi olmayan acidir. Kimse tanimlayamaz. Sorulunca herkes susar

Evlat Acısı ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.